Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak miért nem jók a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért nem jók a háttérben maradásban és a támogatásban?

Figyelt kérdés
Se a barátom, se a bátyám, se az apám, se egyik barátnõm párja nem tud támogató lenni. Olyan értelemben, hogy nem tudja a nõt “reflektorfényben” hagyni.
2022. dec. 11. 09:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
94%
Ha szerinted nem ennyire fekete-feher, akkor nem tok mindegy, hogy mit irunk? Te mar eldontotted a dolgokat a sertettseged miatt.
2022. dec. 11. 11:01
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy a te bátyád, te apád, a fèrfiak...ez általánosìtás. A kèt emberen múlik, a szemèlyisègükön, a kommunikáción, stb
2022. dec. 11. 11:03
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én egy ilyen embert ismerek, aki nőként sem otthon, sem máshol nem rendelődik alá. De ő fiatalon sokat szenvedett, aztán egyedül a nulláról építette föl magát, miközben felnevelt egy gyereket. Aztán összejött a mostani férjével, aki a négy fal közt is átengedi az irányítást. De ez egy nagyon karakán nő, akit "megtanított az élet". Szóval létezik férfi részről ez a háttérbe vonulás és támogatás, de ehhez egy nagyon erős nő kell. Az nem elég, hogy valaki mondjuk képzett vagy intelligens, mert attól még lehet megalkuvó vagy szolgalelkű.
2022. dec. 11. 14:22
 14/15 anonim ***** válasza:
53%
Nálunk pl nincs ilyen, én egyértelműen jobb/elismertebb egyetemi szakokon szereztem diplomát, mint a párom, sosem volt ezzel gond, folyamatosan támogatott a párom a sikerek és kudarcok között, közben ő is építette az életét, sosem volt rivalizálás köztünk, sem pedig f*szméregetés, sem otthon, sem a munkában. Amúgy én vagyok a dominánsabb (nő), de alapvetően az egyenlőségre törekszünk. Mondjuk ő nem egy önbizalomhiányos hülyegyerek, teljesen letojja azt is, hogy xy hol tart az életben, milyen a párkapcsolata, hol kellene tartania a társadalom szerint az életben
2022. dec. 11. 20:58
 15/15 anonim ***** válasza:
71%
Tényleg az van, hogy olyan férfit, akire a kérdező is vágyik, nagyon nehéz találni. Az addig szép és jó, hogy maradjon a háttérben és támogassa a nőt. Ilyen férfit még aránylag nem lesz nehéz találnod. De vannak a ki nem mondott elvárások is, pl. hogy ettől az a férfi csak a kapcsolaton belül rendelje alá a saját karrierjét a párjáénak, egyébként ő is igyekezzen minél feljebb jutni. De még ilyet is lehet találni. Csakhogy jön még elvárásnak az is, hogy ha a nő egy nap úgy gondolja, hogy neki elég volt a "reflektorfényből", elfáradt, vagy csak máshogy képzeli el a további életüket, akkor a férfi egyből, szó nélkül vegye át a szerepét, na ez nagyon ritkán működik, mert még ha véletlenül ilyen is az a férfi, nem biztos, hogy az időzítés jó.
2022. dec. 14. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!