Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért nem jók a háttérben maradásban és a támogatásban?
Figyelt kérdés
Se a barátom, se a bátyám, se az apám, se egyik barátnõm párja nem tud támogató lenni. Olyan értelemben, hogy nem tudja a nõt “reflektorfényben” hagyni.2022. dec. 11. 09:17
11/15 anonim válasza:
Ha szerinted nem ennyire fekete-feher, akkor nem tok mindegy, hogy mit irunk? Te mar eldontotted a dolgokat a sertettseged miatt.
12/15 anonim válasza:
Az, hogy a te bátyád, te apád, a fèrfiak...ez általánosìtás. A kèt emberen múlik, a szemèlyisègükön, a kommunikáción, stb
13/15 anonim válasza:
Én egy ilyen embert ismerek, aki nőként sem otthon, sem máshol nem rendelődik alá. De ő fiatalon sokat szenvedett, aztán egyedül a nulláról építette föl magát, miközben felnevelt egy gyereket. Aztán összejött a mostani férjével, aki a négy fal közt is átengedi az irányítást. De ez egy nagyon karakán nő, akit "megtanított az élet". Szóval létezik férfi részről ez a háttérbe vonulás és támogatás, de ehhez egy nagyon erős nő kell. Az nem elég, hogy valaki mondjuk képzett vagy intelligens, mert attól még lehet megalkuvó vagy szolgalelkű.
14/15 anonim válasza:
Nálunk pl nincs ilyen, én egyértelműen jobb/elismertebb egyetemi szakokon szereztem diplomát, mint a párom, sosem volt ezzel gond, folyamatosan támogatott a párom a sikerek és kudarcok között, közben ő is építette az életét, sosem volt rivalizálás köztünk, sem pedig f*szméregetés, sem otthon, sem a munkában. Amúgy én vagyok a dominánsabb (nő), de alapvetően az egyenlőségre törekszünk. Mondjuk ő nem egy önbizalomhiányos hülyegyerek, teljesen letojja azt is, hogy xy hol tart az életben, milyen a párkapcsolata, hol kellene tartania a társadalom szerint az életben
15/15 anonim válasza:
Tényleg az van, hogy olyan férfit, akire a kérdező is vágyik, nagyon nehéz találni. Az addig szép és jó, hogy maradjon a háttérben és támogassa a nőt. Ilyen férfit még aránylag nem lesz nehéz találnod. De vannak a ki nem mondott elvárások is, pl. hogy ettől az a férfi csak a kapcsolaton belül rendelje alá a saját karrierjét a párjáénak, egyébként ő is igyekezzen minél feljebb jutni. De még ilyet is lehet találni. Csakhogy jön még elvárásnak az is, hogy ha a nő egy nap úgy gondolja, hogy neki elég volt a "reflektorfényből", elfáradt, vagy csak máshogy képzeli el a további életüket, akkor a férfi egyből, szó nélkül vegye át a szerepét, na ez nagyon ritkán működik, mert még ha véletlenül ilyen is az a férfi, nem biztos, hogy az időzítés jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!