Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megoldanà a féltékenységem?
A páromnak van egy gyereke a volt felesegetől, évek óta elváltak mikor megismert a párom, a volt feleség nem bánt soha, nincs is oka rá, és viszonylag egyuttműködő a párommal és nincs vita, a gyerek is elfogadott és jó a kapcsolatom vele, tudja hogy én nem a pót anyuka vagyok hanem az apukája párja, minden "idilli"
a helyzethez képest
Csak hogy én féltékeny vagyok, hogy a páromnak van egy olyan köteléke egy másik nővel ami velem nincs, kirekesztve érzem magam, fel éve vagyunk együtt és arra gondoltam ha jövőre két tanúval lenne egy esküvőnk és a felesége lennék akkor ez enyhülne bennem?
A baba téma úgy érzem 1 év kevés lenne hogy szülők legyünk ahhoz várni kéne még talán, de az a párom szerint korai, ezzel talán enyhülne a féltékenységem? Vagy ez csak én fejemben találódott ki? Nem akarom erőltetni a házasságot, tényleg egy 2 tanús kis szertartásra vágyok, de lehet elsiettetném a féltékenységem miatt?
Keress egy pszichológust sürgősen!
Fél éve vagytok együtt, most ismerkedtek, nagyon nem aktuális a házasság. Az önértékelési problémáidat meg az sem fogja megoldani.
Az a fránya féltekenyseg..milyen ehéz is kezelni, ha az ember túlságosan belegondol a dolgokba. Sajnálom, hogy így érzel. Nem lehet könnyű
De mint előttem is írták, a volt feleség a kötelék ugyanug, ott lesz utána is. Neked kell tudnod letudod-e győzni a féltékenységed.
Az esküvő bizonyára nem enyhítene a féltékenységeden, csak mivel benne vagy ezt sajnos nem látod át úgy mint egy kívülálló. Arról nem is beszélve hogy korai erről gondolkodni. A legszebb időszakotokat rombolja szét ha mindíg ez nyomaszt téged. Rajtad áll.
Remélem nem úgy jött le hogy lenézlek vagy hasonló, csak próbállak kijózanítani kicsit :D
Csak a kötelék miatt vagy féltékeny vagy valamiben jobbnak tartod az exet?
Jobb alak? Kezdj sportolgatni. Az arca tetszik jobban? Lehet csak a frizuráddal, szemöldököddel van baj :D
A féltékenység a legtöbb esetben elsődlegesen önbizalomhiányból ered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!