Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálom mindig ezt ?
Hosszú évekig nem volt senkim ,most végre lett egy párom,én 36 ő 44.
Nagyon szeretjük egymást de néha bekattanok...ha irok neki es látom elérhető volt és nem válaszol jön a düh fel bennem és ugatok neki,vagy egyik délután lefeküdt és aludt több órát ,mikor felkelt akkor is leugattam hogy én itt ülök egyedül ő meg alszik,szét unom magam.
Nem akarom bántani,őszintén nem.
De ilyenkor elönt az ideg és magyarázok miért van ez
??
Miért teszem ezt .
Nem akarom bántani annyira jó ember annyira nagyon szeretem de így el fogom veszíteni.
Türelmes velem,de ez sokáig magam miatt sem mehet .
Minden kapcsolatban ezt csináltam mind ezért ment tönkre ...segítsen valaki mit tegyek miért lehet ez .
(Bunkó kommentelők kíméljenek.)
bunkó kommentek kíméljenek, de te azért lehetsz bunkó a pároddal, igaz?
menj el terápiára, lehet borderline vagy, azok ennyire hisztisek és tapadók.
3
Pont az ilyenekre gondoltam mint te
Nem vagyok borderline.
Csak generalizâlt szorongásom van .
Neki is így ismertük meg egymást .
Puszi
és elmondod mi a bunkóság abban, h. céloztam rá, h. mentális problémáid vannak?
ezek szerint talált, mert vannak.
sztem lesz ott más is a generalizált szorongás mellett.
külön specifikusan mérjék fel, h. borderline vagy-e, gyakran aluldiagnosztizáltak maradnak, de a depi meg a szorongás komorbid tünet, csak tudd.
Bocs, de nekem is rögtön a borderline ugrott be, ahogy elolvastam. A generalizált szorongást nem ismerem, de nyilván te igen, ezért tudhatod, hogy okozhat-e ilyet. Az viszont szintén valami mentális zavarta utal, hogy azonnal nekiesel valakinek, aki felismeri, hogy mentálisan egészséges ember nem csinál olyanokat, amiket leírtál. Ez van, nehogy már erről mások tehessenek.
Jól látod, így el fogod veszíteni. Felismerted a problémát, mint írtad, rendszeresen így viselkedsz minden kapcsolatodban. Könnyen belátható, hogyha felismered a problémát, ismered a következményeit, akarsz is változtatni, hogy elkerüld, de NEM TUDSZ, akkor annak a hátterében betegség van, hisz egészségesen tudnál. Ha tudod, mi az, lehet, hogy lehetne kezelni. Ha nem tudod, mert kapásból tagadod, akkor nemsokára húzhatod a következő strigulát, a tönkretett kapcsolataidhoz, mert ezt ép ember nem fogja sokáig elviselni. Döntsd el, melyik a jobb🤷🏼♀️
Sajnalom, tényleg. Nekem legjobb barátnőm ilyen. Ő is ha valamin felmérged, nem birja visszafogni magat és robban. Pedig az ő férje is áldott jó ember.
Nagyon szakmai segítséget nem tudok adni, ugyanis hiába beszélek vele, ha épp olyan helyzet van, meséli hogy megint robbant és nem tud olyankor mit tenni. Pedig sokat segít neki a beszélgetésünk, de mégsem tud hatalmas változást elősegíteni.
Írják sokan hogy lehet unatkozol, foglald le magad. valamit tényleg segít, ezt fogadd meg. Sok kis lépésből lehet jó eredmény.
Kereshetsz egy jó pszichologust (baratnom is jar es valamelyest segít...úgy értem nem olyan vészes a helyzet mint évekkel ezelőtt)
Próbáld meg szégyellni a dolgot😅 tudom nevetsegesnek tűnik, de nálam be szokott válni. Én nem akadok ki könnyen, de néha belőlem is kibújik a szörnyecske és már nem egyszer pörgettem le magamról dolgokat úgy hogy rajöttem milyen ciki az.
Pl így: felnőtt nő vagyok, milyen dolog úgy hisztizni mint egy tini. Nem alacsonyodok le annyira hogy elérhető állapotnál kicsapom a hisztit. Próbálj belegondolni hogy mit gondolhat ilyenkor a párod...mi lesz ha azt gondolja nem vagy százas nő ezért inkább hosszútávra nem tervez veled. Stb stb...bár mint írtad tisztában vagy vele hogy megelégeli a viselkedésed. Vedd komolyabban hogy őt megszeretnéd tartani:-) gondolom nem akarsz egy reggel arra ébredni hogy elhagy egy szelídebb nőért.
Az előző példát ne vedd magadra, nem lenézlek vagy hasonló, csak segíteni próbálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!