Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fáj mit csináljak?!
Barátnőm aszt mondta nekem hívásba hogy bárcsak olyan palija lenne mint a barátnőjének.....
Akit nem érdekli hogy mennyi emojit küld, meg hogy kivel beszélget stb stb, nagyon fáj mit tegyek??????
Egész nap veszekszek vele mert félek hogy el veszít...
Nem tudom magam kontrollálni,s már elege van neki ebböl
Mindig mindent el baszok, most is csak, csak azért mondta ezt mert hogy én megint veszekedni akartam
De én nem direkt csinálom de nem érti meg
Valami betegségem van...
Érts a szavakból. Ez úgy hangzik, mintha túl féltékeny lennél rá (alaptalanul), esetleg kevésbé megértő a gyerekes vagy egyszerű (buta) lány kommunikációs képességével kapcsolatban, és ez zavarja. (Mondjuk aki minden mondat után 3-5 emojit képes odahányni, vagy akár túlnyomóan ezekkel kommunikálni, azért hátba lehetne verni egy péklapáttal).
Vagy tanulj belőle, vagy ha nem tudjátok megbeszélni, akkor engedd el.
Kommunikáció!
Személyesen beszéld meg vele...
Alapon én olyanokkal le se állnék, akik emojiba kérik az érzelmek megerősítését, mert ott gond van az illetővel.
Ha pedig érezni akarja az érzéseket, megkapja személyesen...
Neki ez a legnagyobb baja, nos, lehet nem egymást keresitek.
Menjen olyan palihoz, aki 120emojit dug az orra alá, közben meg lehet csak hülyíti őt.
Gyerek még vagy zakkant.
Nem az emojik határozzák meg az érzelmeink mélységét.
Nekem pl a pasi ne emojizzon, hanem mutassa ki szeretetét, hűségét stb gesztusokban, tettekben, érintésekben és odafigyelésben.
Nagyon felszínesek az emberek.
Ezért offolok bárkit, aki csak külsőséges dolgoknak él. Az egész ismeretségi körömet úgy válogattam meg, hogy az értelmes kommunikációtól az emberi lélekig minden helyén van.
Féltékenynek nem kell lenni ezesetben, mondanám a csajszinak, ha ennyire kellenek az emojik, keresse máshol. Te levelezel, nem pedig oviban vagy.
S nyugi, maga az emoji írással kapcsolatban hozta fel a srácot példának.
Nem a srácra lennék féltékeny, hanem azon gondolkodnék el, tényleg ez a lány kell-e ilyen értékrenddel, hisztivel.
Ha már veszekedtek, nem tudtok ilyen apró dolgot kultúráltan megbeszélni, akkor nem jövőképes a kapcsolatotok.
Nem a kicsapongó logikátlan érzelmeket kell egymásra ereszteni, nem vagytok ovisok. Hanem találkozni és normális hangnemben, normális szavakkal kultúráltan megvitatni.
Érvekkel, gondolatokkal, nézetekkel.
Gyakorold, mert felnőttként nagyon fontos lesz a kommunikáció és problémamegoldó képesség, konfliktus kezelés.
Sok felnőtt se képes ezekre, azért tartok sokakat gyereknek, mindegy hány évesről is van szó.
Hajrá! Gyakorold!
A vitatéma pedig tananyag is a suliban, ahol megvitatják a diákok a dolgokat, elmondják nézeteiket majd ütköztetik azokat érvekkel. Értelmes érveket pedig el lehet fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!