Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kétségbe vagyok esve, mi legyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kétségbe vagyok esve, mi legyen?

Figyelt kérdés

Mindketten 25 évesek vagyunk, dolgozunk. De most az elmúlt 2 hónapban megcsúztunk picit és a hónap végén anyumék segítettek ki pénzzel. Azon gyógyszert vettem, mert beteg vagyok. A többit a páromnak adtam aki elcigizte.

Most megint úgy vagyunk, hogy annyi pénzünk van hogy kitart fizuig.

Ma a párom a kollegájától kért egy ezrest, részegen jött haza és azt mondta utál engem, miattam iszik mert elköltöm a pénzét és meg fog ölni ha nem költözzöm el.

Nagyon félek. Januárban tudok felmondani a munkahelyen, ha szakításról lenne szó. A pénzt a számlákra, kajára és persze a cigire megy el.

Csak ő dohányzik, de ez nem gond. Csak most félek tőle, ha be van rúgva mindig engem hibáztat stb

2022. dec. 6. 17:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Menj a szüleidhez, őt meg szard le magasról.

Az alkoholizmus és a fenyegetés nagyon redflag!!!

2022. dec. 6. 17:28
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

Ezer Forintból berúgott? Nem válogatós a gyerek, ilyen árszínvonalon a Koccintós meg a pultos-koktél van olyan mennyiségben, hogy üssön is.

Amúgy a kérdésben szereplő emberek olyanok, mint valami '70-es évekbeli regényben/filmben az "elhajlott emberek" vagy "huligánok" sztereotip alakjai.

2022. dec. 6. 17:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat, félreérthető volt. Azért kért ezer forintot, hogy tudjon magának cigit venni. Volt külön pénze arra, hogy igyon.
2022. dec. 6. 17:37
 4/6 anonim ***** válasza:
92%

Nem az a legnagyobb gond!!!

Hanem, hogy iszik, téged hibaztat és megfenyegetett, hogy ha nem mész akkor megol basszuskulcs!!!!

Ennyire hülye vagy? Már bocs.

Mindegy, hogy megtenné-e vagy sem a piálás és a fenyegetés nagyon súlyos és egyértelműen indok, hogy szakíts vele és elhuz az életéből örökre!

2022. dec. 6. 17:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne a hibást keressük, hanem az érdemeket nézzük. Ez most már hivatalos kormánypolitika, ők pedig 12 éve ellenfél nélkül uralkodnak. Lehet neked is bejön:)
2022. dec. 7. 06:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Úgy ott hagynám mind a szart.
2022. dec. 8. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!