Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kétségbe vagyok esve, mi legyen?
Mindketten 25 évesek vagyunk, dolgozunk. De most az elmúlt 2 hónapban megcsúztunk picit és a hónap végén anyumék segítettek ki pénzzel. Azon gyógyszert vettem, mert beteg vagyok. A többit a páromnak adtam aki elcigizte.
Most megint úgy vagyunk, hogy annyi pénzünk van hogy kitart fizuig.
Ma a párom a kollegájától kért egy ezrest, részegen jött haza és azt mondta utál engem, miattam iszik mert elköltöm a pénzét és meg fog ölni ha nem költözzöm el.
Nagyon félek. Januárban tudok felmondani a munkahelyen, ha szakításról lenne szó. A pénzt a számlákra, kajára és persze a cigire megy el.
Csak ő dohányzik, de ez nem gond. Csak most félek tőle, ha be van rúgva mindig engem hibáztat stb
Menj a szüleidhez, őt meg szard le magasról.
Az alkoholizmus és a fenyegetés nagyon redflag!!!
Ezer Forintból berúgott? Nem válogatós a gyerek, ilyen árszínvonalon a Koccintós meg a pultos-koktél van olyan mennyiségben, hogy üssön is.
Amúgy a kérdésben szereplő emberek olyanok, mint valami '70-es évekbeli regényben/filmben az "elhajlott emberek" vagy "huligánok" sztereotip alakjai.
Nem az a legnagyobb gond!!!
Hanem, hogy iszik, téged hibaztat és megfenyegetett, hogy ha nem mész akkor megol basszuskulcs!!!!
Ennyire hülye vagy? Már bocs.
Mindegy, hogy megtenné-e vagy sem a piálás és a fenyegetés nagyon súlyos és egyértelműen indok, hogy szakíts vele és elhuz az életéből örökre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!