Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » SOS, ti mit tennétek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS, ti mit tennétek ilyen kapcsolattal?

Figyelt kérdés

Én most még nem tudok dönteni.

3 hónapja együtt, de sajnos nem tudunk gyakran találkozni. Bár, ismerkedünk már jó fél éve. Az utóbbi két hónapban egyre jobban kibuknak a gondjai.

Vannak öngyilkos gondolatai, időnként agresszív gondolatai is, amiket magába fojt. Családja elől elzárkózik, általában is kerüli az embereket, nagyon sokszor rossz a kedve. Nem olyan a munkahelye, amilyet ő elképzelt volna, és lehet, hogy még egy, vagy több évig nem is lesz másik.

Segítséget kérni nem akar, és én úgy érzem, ha nem fog, így is marad minden. Három napig jól van, utána megint nem, és ez hetenként hullámzik. Teljesen labilis.

És ami köztünk van, koránt sem stabil, nem tudom, mennyit jelentek neki, az érzéseiről nem beszél, hanem a bajairól főleg. Rengeteget gondolok arra, hogy ha ő tényleg ennyire utál az életében mindent, és ilyen sötét színű a számára minden, akkor mi értelme van a találkozásainknak egyáltalán.

(Legközelebb személyesen meg is kérdezem majd, mit gondol erről.)

Félek, mert ő nekem valóban sokat kezd jelenteni. De ha én neki csak valaki vagyok, akivel éppen el lehet tölteni az időt, ha nincs jobb dolga, akkor ennek így nem sok értelmét látom.

Ti meg tudnátok maradni olyan ember mellett, akinek tartósan nagyon negatív életszemlélete van, és nagyon labilis?

L/24

2010. szept. 30. 18:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Máshogy is eltudja tölteni az idejét az ilyen ember. Szerintem nem csak unalomból van veled. De ha igen, akkor veled nem unatkozik.
2010. szept. 30. 19:26
 12/18 anonim ***** válasza:

Egyébként kicsit én is olyan vagyok, mint a barátod, de szerintem a barátod nem olyan, mint én.

Ha valóban fontos vagy neki, boldoggá tudjátok tenni egymást.

Egyébként mi baja van, miért ilyen??

2010. szept. 30. 19:27
 13/18 anonim ***** válasza:
A boldogsághoz elég egy jó társ, gyerekek, különben öznő vagy valami baja van.
2010. szept. 30. 19:31
 14/18 A kérdező kommentje:

Hát ez az... ha valóban fontos lennék neki, akkor szerintem nem lennének tartósan ilyen gondolatai, hogy minden rossz a világon.

Nekem ő fontos. És bár koránt sem minden rózsaszín az életemben, de ennek ellenére sok erőt a mindennapjaimhoz az a gondolat is, hogy ő van.

Nem tudom, miért ilyen. Pontosan ő sem tudja. Az elhelyezkedés nem sikerül neki olyan munkahelyen, ami pontosan a szakmájába vág. ...Pedig nagyon sokat tanult.

Csak a mai világban ezzel sok más fiatal is így van. Szerintem van még sok más ok is, amiket ő maga se tud megfogalmazni. Ezért is kéne a szakember, akit ő nem akar. Egyébként a mostani munkája stabil, és jól is fizet.

2010. szept. 30. 19:32
 15/18 anonim ***** válasza:
Mindenképpen beszélj vele. Éreztesd vele, hogy fontos számodra és próbáld meggyőzni, hogy nem ciki az orvos, esetleg el is kísérhetnéd, ha neki úgy jobb. Tisztázza a problémáit és mondja el neked normálisan! Csak úgy működhet egy kapcsolat, ha megbeszéltek mindent és megbíztok egymásban. Jól látod egyébként a dolgot. Csak akkor van értelme, ha fontos vagy neki és szeret. Ezt meg köteles kimutatani. Ha nem tudja, orvos vagy szakítás.
2010. szept. 30. 19:40
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem kell, hogy a te életed menjen tönkre miatta. Felnőtt ember, tudnia kell, mit beszél és miért.
2010. szept. 30. 19:45
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen utolsó válaszoló, szépen összegezted mindazt, amit tenni lehet. Meg is fogadom.
2010. szept. 30. 19:46
 18/18 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen! És tiszta szívből kívánom, hogy boldog legyél és megoldódjon a probléma!
2010. szept. 30. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!