Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt miért csinálhatják férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt miért csinálhatják férfiak hogy más idegen nők előtt nem ölelik a párjukat?

Figyelt kérdés

Olyan esetek pl hogy álltok, ölel, de ha jön 2 lány az utcán, hirtelen arrébb áll tőlem.

Vagy pl buszmegállóban igyanez, állunk, ha lányok jönnek, a kezem is elengedi, arrébb áll(másik srác)

Vagy vendéglátóhelyen mikor odajön egy pultos(nő), vagy velünk foglalkozik megint hátrébb húzódnak tőlem.

Az ilyen random idegen nők szemével nézve kívülről az sem látszik rajtunk olyankor hogy együtt vagyunk és nem 2 haver/ismerőse vagyunk csak egymásnak.

Nem vagyok ronda, olyan vagyok mint a többi, nem szégyellés az oka, ez biztos.

2022. dec. 6. 05:33
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

18: igen, de ez nőben is van. :)

Itt a gyakorin rögtön az a tipp, hogy nem szeret, és szakíts vele. Szerintem beszélgessetek erről, lehet hogy észre sem veszi, mert tudatalatt csinálja ezt... sőt az is lehet, hogy ha megtudja hogy ez neked rosszul esik, akkor változtatni fog rajta.

Családi nevelés is lehet a háttérben, nem kell rögtön arra gondolni, hogy más nőre nyitott.

Persze hogyne :D Veled sétál, de az elhatárolódással azt "üzeni" a külvilágnak, hogy neeem, nem vagyunk együtt. :D A férfiak ennél egyszerűbbek. :)

Szerintem szimplán annyi lehet, hogy nem akarja a privát életeteket mindenki előtt élni. Meg van ebben egy kérkedés is. Ez viszont a te oldalad, hogy neked esetleg jól esne, ha a többi nőt alázná egy ilyen gesztussal. :)

2022. dec. 6. 09:58
 22/32 A kérdező kommentje:

Én ha magamon gondolkodom, ha ilyeneket csinálok az azért van, hogy ne lássák azt hogy kikezdhetnének minket.

Ha nem látják azt, hogy van vmi köztünk, az nem szúr szemet sem másoknak.

De ez én vagyok csak

2022. dec. 6. 10:08
 23/32 anonim ***** válasza:
80%
"Miért keltenek ilyen benyomást, ha közben szerelmesek, vagy el akarják a másikat venni stb" Ne okoskodj olyan témában amihez nincs közöd, beléd soha senki nem volt szerelmes és nem is lesz.
2022. dec. 6. 10:18
 24/32 anonim ***** válasza:
13%
Vannak ilyen típusu pasik. Tudnék a sorba betenni Én is egyet. Azt viszont, hogy miért csinálják nem egészen értem. Talán valami olyan lehet, hogy minek fogni a kezeket hisz már nem gyerekek. Attól még, hogy nem kamaszként lóg a másikon attól még szerethet, DE már felnőtt és nincs erre szükség.
2022. dec. 6. 10:18
 25/32 anonim ***** válasza:
79%

Első kérdésem,hogy csak nők esetén csinálja vagy mindenki más esetén is?

Második kérdésem, hogy ő mit mond miért csinálja?

2022. dec. 6. 11:21
 26/32 A kérdező kommentje:

(Nem olyanokkal járok, akik ne lennének belém szerelmesek. Vagy olyanokkal foglalkoznának akiket nem is szeretnek. Általában a barátaim azok a típusok,akik azzal vannak, akikkel akarnak is lenni.akiket "kiszúrtak" maguknak hogy Ő kell.es nem olyanokkal járok akik csak elvannak vkivel, ló nincs alapon.)

Én úgy vettem észre mintha csak nők előtt tenné, de férfi társaságban többverziós. A nőit még nemigen figyeltem meg. Most tűnt csak fel és ráadásul nem társaságban, hanem utcán idegenek közt.

Férfi társaságokban nagyon különbözőek a nonverbalitások a spontenaitás miatt.

- eleve vagy egymással szemben ülünk pl vendéglátohelyen, ha érkezik egy vagy pár ferfihaverja, azok meg rendszerint mellém ülnek le, és diszkréten szokta nekem jelezni ha szeretné ha visszavennék, mert úgy ítéli meg, túl sok kezdek lenni másik férfi irányába. Nagyon diszkrét, ezt mások nem veszik észre hogy jelez hogy fogjam magam vissza a másikkal.

- megesik hogy rámtapad csókolgat és haverjai szólnak rá akik beszélgetnének velem, kérdezgetnek, hogy haggyon már szóhoz jutni

- ez gyakori: előtérbe helyez a haverjai vagy családtagjai előtt hogy beszélgessek, nyüzsögjek. Mintha büszke lenne rám. és néha bevág nekik olyanokat ilyenkor, hogy el akar venni, meghívja őket is, vagy bevág olyanokat másoknak hogy és néha nem vagyunk jóban es szomorú fejet mellé, és sopánkodnak mások, empátiákat meg bíztatásokat vált ezzel ki.

-sokesetben meg csupán vagyunk együtt társaságokban, nyalifali meg minden ilyesmik nélkül.

- volt olyan hogy egy ronda nő csatlakozott a társaságunkhoz mert ismerős ismerőse, onnan el akart szaladni :D, hogy nem ül vele eg, asztalnál, rám hárította a beszélgetés terhét is de akkor nekem is elakadt a szavam, de legalább értelmesen bólogattam arra, ha mond vmit.

- ha vannak ismik(nők), akik rá lennének tapadva, azokat ignorálja, nem is köszön nekik, elfordul, nem érdekli, ha húzzák a szájukat.

Női társaságban olyan pl ha neki bókolnak, hízik a mája, egotuning neki.de ennyi.

De nagyon ritka az ha egyáltalán látok nőt. A haveri körei szinte csak ferfiakból áll(akiknek esetleotthon az asszony a gyerekkel, vagy nincs is párjuk) gyakorta egyedül vagyok nő a társaságukban.

Lehet teljesen feleslegesn írtam ugyan ezeket, mert nem random utcai kontextusok.

De úgy vettem észre bárhol megjelenünk, a férfiak mégcsak rám sem mernek nézni, egyből azt látják közük nincs hozzám le vagyok stoppolva, ha idegenekkel szóba is állunk egyik sem mer be sem próbálkozni, mindegyik túludvarias, megesett hogy vki rohant utánam mert tüzet kért, a párom mögöttem meg figyelte az egészet, a srác meg közel sem mert jönni hozzám hanem csak úgy távolról adtam neki oda a gyújtót és tavolról adta vissza hálálkodva, és el is húzott.

A taxisok meg le is tiltottak engem, mert az egyik taxis visszahozta a korábban a kocsijában hagyott szájfényem, és a páromnak ez nem tetszett. És elkezdtek tartani tőle és az a taxitársaság azóta nekem nem jön ki.

Szóval random utcai férfi kontextusokban általában férfiaknak az jön le valahogy nyalifali ölelgetések meg minden nélkül is róla, hogy jobb, ha tartják tölem a 3 lépést.

Nőkkel nagyon ritkán vannak kontextusok.

2022. dec. 6. 12:13
 27/32 A kérdező kommentje:

"

Második kérdésem, hogy ő mit mond miért csinálja?"

Ő azt mondja menjünk nők közé, mindenki előtt kimutatja hogy én vagyok a mindene.(mást állít, mint én)

Erre volt példa mondjuk, egyszer strandon, mikor mellénk telepedtek le amolyan r.bisebb lányok, előttük állandóan ölelgetett csókolgatott. De ez ilyen egyszeri dolog volt. Vagy pultosok felszolgálók vannak még. De azok valahogy "kiesnek".

2022. dec. 6. 12:17
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Mondhattok bàrmit, de ilyeneket csak igazi nyomoroncok csinàlnak, férfiak nem.
2022. dec. 7. 04:55
 29/32 A kérdező kommentje:

De mitől lehet?

Legutóbb ahogy jöttek ki a munkatársak(nők), előttük is gyorsan beült a kocsiba inkább és szálljak be.

Kérdésemre csak annyit mondott azert ült be mert indulna.

2022. dec. 7. 05:38
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerelmet lehet színlelni is. Amúgy lehet érezni, ha nem őszinte, pont az ilyen apró jelekből, de van amikor a nők is becsapják magukat, mert fájna az egójuknak a nyilvánvaló, hogy csak azért vannak velük, mert nem jutott más. Láttál már szerelmes férfit? Fogja a nő kezét, a tekintete követi a nőt, nem húzódik el ha a világ legjobb női is jönnek a közelébe. Ez egyértelműen egy hárító manőver, lehet agyalni, hogy miért csinálja, de elég nyilvánvaló. Ennél már csak az a rosszabb, mikor valaki a saját nője előtt flörtöl szinte bárkivel. Sajnos ebből is kaptam kostolót.
2022. dec. 7. 05:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!