Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt miért csinálhatják férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt miért csinálhatják férfiak hogy más idegen nők előtt nem ölelik a párjukat?

Figyelt kérdés

Olyan esetek pl hogy álltok, ölel, de ha jön 2 lány az utcán, hirtelen arrébb áll tőlem.

Vagy pl buszmegállóban igyanez, állunk, ha lányok jönnek, a kezem is elengedi, arrébb áll(másik srác)

Vagy vendéglátóhelyen mikor odajön egy pultos(nő), vagy velünk foglalkozik megint hátrébb húzódnak tőlem.

Az ilyen random idegen nők szemével nézve kívülről az sem látszik rajtunk olyankor hogy együtt vagyunk és nem 2 haver/ismerőse vagyunk csak egymásnak.

Nem vagyok ronda, olyan vagyok mint a többi, nem szégyellés az oka, ez biztos.

2022. dec. 6. 05:33
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Ha más lenne veluk, ők azzal is ezt csinálják. Ez nem az adott partner függvénye.
2022. dec. 6. 07:04
 12/32 anonim ***** válasza:
Én pont fordítva jártam, az exem csak akkor ölelgetett, puszilgatott, amikor masok is látták...
2022. dec. 6. 07:09
 13/32 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, pont ezaz, ez nem a Te hibád, pusztán sikerült egy éretlen kamasszal összejönnöd...valamelyik hozzászóló is írta, valószínűleg tudat alatt nyitott lenne másokra is.
2022. dec. 6. 07:12
 14/32 A kérdező kommentje:
"Szép" lenne egy esküvő is ilyenekkel.
2022. dec. 6. 07:39
 15/32 anonim ***** válasza:
A férfiak már kamasz korukban megtanulják, hogy az emocionalitás ciki. Az ilyen fiúkat ugyanis a többi fiú kiközösíti, hecceli. S hiába nőnek fel, bennük marad ez az automatikus félelem az emocionális megnyilvánulásoktól mások előtt.
2022. dec. 6. 07:56
 16/32 anonim ***** válasza:
83%

15. Itt az emóció, az érzelem kimutatása csak akkor ütközik akadályba, ha más nők kerülnek a képbe, nem arról van szó, hogy más férfiak, haverok előtt nem vállaja fel a kérdezőt.

Szerintem kérdező, nem ő a te embered, a testbeszéd sokkal árulkodóbb, mint ezer szó. Ha elhatárolódik tőled nyilvánosan, akkor egyedülálló fickó benyomást kelt, szabad a pálya azt sugallja vele.

2022. dec. 6. 08:10
 17/32 A kérdező kommentje:

De ez mire jó? Miért keltenek ilyen benyomást, ha közben szerelmesek, vagy el akarják a másikat venni stb

Hogy nézne ez ki egy esküvőn a párjukkal?

2022. dec. 6. 08:44
 18/32 A kérdező kommentje:
Valaki meg házas is, de pl a közösségi oldala olyan, mintha senkije nem lenne.
2022. dec. 6. 08:44
 19/32 anonim ***** válasza:
90%
Ha beszélek a tesómmal az utcán, és akárki közel jön, abbahagyom a beszédet, mert nem akarom, hogy mások hallják, szóval ez az egy nem fura.
2022. dec. 6. 09:38
 20/32 anonim ***** válasza:
95%
Vagy nem szereti kimutatni érzéseit mások előtt, vagy ott legbelül mélyen úgy érzi, hogy nem vagy az "Igazi" és a lehetőséget nem veti el úgymond ha jön más alany.
2022. dec. 6. 09:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!