Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az elfogadott hiszti egy nő részéről?
Kb. 3 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel. Az elején is feltűnt,hogy hamar megharagszik apró dolgok miatt de nem tűnt vészesnek. Gondoltam, hogy jönnek azok a bizonyos napok és akkor szeszélyesebb egy kicsit...ami normális. Azonban kezdem észrevenni, hogy ilyen a jelleme. Írok egy pár példát:
- Üldögélünk a tengerparton egy padon. Ő nyomkodja a telefonját. Én meguntam és 20 métert arrébb mentem, hogy bámuljam a tengert. Erre ő megharagudott, hogy miért nem szóltam, hogy elmegyek mellőle.
- Hazaérkeztem 10 perccel az ő érkezése előtt és megszokásból bezártam az ajtót. Amikor megérkezett elkezdett hisztizni, hogy miért van bezárva az ajtó. Megjegyezném, hogy adtam neki is egy kulcsot ha hamarabb érkezne mint én. Azért akadt ki mert elő kellett vegye a kulcsot a táskájából.
- Kiakadt mert amikor mentem hozzá, késtem 10 percet a forgalom miatt.
Ehhez hasonló dolgok miatt haragszik meg. Ez normális viselkedés egy 29 éves nőtől? Megértőbb kéne legyek?
Nőként mondom, hogy ez rettenet.
Ne maradj vele, ne mérgezd magad ilyen emberrel. :(
Amennyit te elfogadsz.
Nőként írom, én ilyen hisztis libával egy percet se lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!