Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi az elfogadott hiszti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az elfogadott hiszti egy nő részéről?

Figyelt kérdés

Kb. 3 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel. Az elején is feltűnt,hogy hamar megharagszik apró dolgok miatt de nem tűnt vészesnek. Gondoltam, hogy jönnek azok a bizonyos napok és akkor szeszélyesebb egy kicsit...ami normális. Azonban kezdem észrevenni, hogy ilyen a jelleme. Írok egy pár példát:

- Üldögélünk a tengerparton egy padon. Ő nyomkodja a telefonját. Én meguntam és 20 métert arrébb mentem, hogy bámuljam a tengert. Erre ő megharagudott, hogy miért nem szóltam, hogy elmegyek mellőle.

- Hazaérkeztem 10 perccel az ő érkezése előtt és megszokásból bezártam az ajtót. Amikor megérkezett elkezdett hisztizni, hogy miért van bezárva az ajtó. Megjegyezném, hogy adtam neki is egy kulcsot ha hamarabb érkezne mint én. Azért akadt ki mert elő kellett vegye a kulcsot a táskájából.

- Kiakadt mert amikor mentem hozzá, késtem 10 percet a forgalom miatt.

Ehhez hasonló dolgok miatt haragszik meg. Ez normális viselkedés egy 29 éves nőtől? Megértőbb kéne legyek?

2022. dec. 5. 17:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%

Csoda, hogy bírod, de komolyan.

Ez hiszti a legmagasabb fokon...

N

2022. dec. 5. 17:46
 2/14 anonim ***** válasza:
88%

29 éves? Ezek alapján 19-nek gondoltam. Én nem vagyok hisztis nő, ilyen dolgokon max. akkor problémáztam, ha már nem voltam oda a páromért és a végét járta a kapcsolat. Jogosan érzed ezt idegesítőnek.

Amúgy te is gyerekes vagy, amiért otthagytad a tengerparton. Mondhattad volna azt is, hogy “drágám, ennyivel érdekesebb a telefonozás nálam?” Ha ez rendszeres, akkor együtt sem lennék vele, nem bírom a telefonfüggőket és tiszteletlenség is a párunkkal szemben.

3/14 anonim ***** válasza:
93%

Egyáltalán nem normális!

Ha nem akarod hogy idős korodra kihulljon az összes hajad, lehet hogy mást kéne keresned helyette..

4/14 A kérdező kommentje:

Én is úgy érzem, hogy ennél csak rosszabb lesz.

#2-es én nem haragudtam meg, hogy a telefonját nyomkodja. Csupán eluntam magam és arrébbmentem.

2022. dec. 5. 17:53
 5/14 anonim ***** válasza:
49%
Hercegnőnek érzi még magát... szűlei jól kinyalhatták a seggét.
2022. dec. 5. 18:17
 6/14 anonim ***** válasza:
95%
A barátnőd egy hisztérika.
2022. dec. 5. 18:49
 7/14 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon fárasztó lehet, egy kíngörcsös hisztérika.
2022. dec. 5. 18:55
 8/14 anonim ***** válasza:
29%
Érdekes, hogy ezek a kommentek születnek, mikor a legtöbb nő, akiről tudok és évek óta kapcsolatban van, pont ilyen. Akkor azért mégiscsak ez kell a férfiaknak…
2022. dec. 5. 19:09
 9/14 anonim ***** válasza:
67%
Ez még nem is sok. Ennél sokkal hisztisebbek vannak.
2022. dec. 5. 19:11
 10/14 anonim ***** válasza:
85%
#8, volt olyan nőm aki egyre hisztisebb lett. Előbb szépen, érvekkel próbáltam vele beszélni hogy a viselkedése nekem rosszul esik. Nem értette meg, tovább folytatta, aztán kivágtam mint macskát nagydolgot végezni. 38/f
2022. dec. 5. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!