Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinél hogy bukott le a párja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinél hogy bukott le a párja, hogy meg csalja őt?

Figyelt kérdés

Kinél mennyi idős kapcsolatot tett tönkre a hűtlenség?

És kinél hogyan bukott le a másik?

És érdekelne hogy férfi, vagy nőről volt szó hogy lássuk manapság kik ezek, több nő lesz-e mint férfi vagy még mindig a férfiak az ilyen csalfák.

2022. dec. 5. 14:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

7.

Első barátomnál még nem vettem túl komolyan ezeket a dolgokat a másik csajjal szinte bnői szinten beszélgettem, és "sokat" vigasztalt engem és le is lepett(párom 2 szék közé esett), amikor meg elhagytam a párom bosszu után, akkor a párom sírt ami megint csak jót tett nekem.

A 2.nál már annyit szenvedtem hogy egy egy mási pasi szerető simogatása ölelése màr megmentésként hatott joformán. Mintha valami kínzásokból menekultem volna me a menyországba.

A 3. voltbarátom után majdnem öngyilkos lettem, de véletlen egy haveromba botlottam az utcán, aki valahogy ért a nőkhöz vagy nem tudom, de egyszercsak azon kaptam magam hogy mosolygok, nevetek...

Ezt ma sem értem. De ő állított talpra.

A 4. Után meg életemben először érzek olyat hogy valakit gyűlölök. A szakítás fájdalma inkább csak az volt, hogy az illuzióimat álmaimat engedem el, mert amit hittem az nem a valóság. Valójában egy gyökérrel egy aljas emberrel voltam. Őt mai napig utálom, "lehánynám".

És van barátom aki kivételesen valóban szeret, monogám és hű is.

Így lelkileg most jól is vagyok.

2022. dec. 5. 17:35
 12/12 anonim ***** válasza:
A ferfiakat hajtja az oszton, sokkal egyszerubbek,mint a nok,sajnos.
2022. dec. 5. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!