Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az én hibám?
Barátnőm mikor kettőnkről beszélgetünk, vagy problémáinkról mindig azt vágja a fejemhez h ő sose mond rólam/nekem semmit ami őt zavarja, ő elfogad ilyennek. De én erről nem tehetek.. de persze h egymással lehet problémánk hisz nem a szomszéddal élek együtt..
Mikor mondtam engem mi zavar benne akkor besertodik..

Nem jól kommunikáltok, veszekedtek vagy megy a durci.
Ő inkább tűr csendesen te meg kiadod magadból.
Lehet nem illetek össze, elmúlt a szerelem.
Beszélgetni kellene nyugisan, meghallgatni a másikat, elgondolkodni az ő nézőpontján, nem egymást hibáztatni, egymásra mutogatni, változtatni azon, ami helytelen és ha ezek után sem működik, akkor elengedni egymást.

Néha nálam is ez van. Pl orrolnak rám ha kávét iszom, vag, telefonozom, vagy figyelik hogyan mosogatok.
Nekem meg eszembe nem jutna ilyenekkel beleállni a páromba meg ezeket lesni, kötözködni.

hát valóban nem mindegy, pontosan mik azok a zavaró dolgok
de amúgy olyan emberrel, aki bármiféle problémát lesöpör azzal a szöveggel, hogy fogadj el mindent úgy ahogy van, azzal nem lehet épkézláb párkapcsolatot működtetni

"Mert igenis az elfogadással jár egy kapcsolat, azzal építhető tovább, nem b@sztatással"
melyik párkapcsolati probléma oldódik meg azzal, hogy nem beszélsz róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!