Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem? Miért lehet ez? Mit tehetek ellene? /Pocskondiázók kíméljenek!!!!/
Az a baj, hogy minden párkapcsolatomat egy idő után ( általában fél év után ) megunok.
Egyszerűen kiszeretek az illetőből, vagy nem szeretem már úgy, mint az elején, vagy mint ahogy kéne....
A kapcsolat elején még igénylem a csókot, szexet, és minden intimitást, aztán ez egy idő múlva ( pár hónap ) átfordul : nem kívánom már a szexet az illetővel, megcsókolni sem akarom már...
És sajnos ez minden párkapcsolatomnál így történik....
Alacsony szintről válogatsz.
Olyan ez, mint a kocsi. Egy Opel Asrta nem érdekes, csak 1 hétig. De egy BMW X6 M vagy egy Jaguar, na azt nem unod meg gyorsan.
Ennyiből ezt nem lehet megválaszolni.
Lehet, hogy rossz a kötődési mintád. Lehet, hogy csak pocsékak voltak a kapcsolataid, és a másik fél csak addig tett bele energiát, amíg összejöttetek, utána letojt. De az is lehet, hogy mindketten csak vártátok a sültgalambot, hogy a kapcsolat teljesen magától működni fog, és semmi erőfeszítést nem kell tenni.
A 2-esnek van igaza.
A problémát magadban kell keresned. Rossz kötődési minta. Önismeret, terápia. Hosszú út, de megéri.
Az 1-es meg egy ostoba kretén.
Ilyen nálam is volt.
egyszerűen meguntam , unalmas lett a nő, aztán már 5 km-ert sem kocsikáztam hozzá mert nem volt kedvem.
Általában olyan 1 évig húzódtak el ezek a kapcsolatok de az utolsó 3-4 hónap már csak nyűglődés volt és szinte teher.
Aztán megismerkedtem olyan nővel is akivel 5 évig voltam együtt és egyszer sem untam meg minden nap örömmel töltött el.
Egyszerűen nem találtad meg a hozzád illőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!