Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytam a nagy Ő-t egy másik srácért?

Figyelt kérdés

Nem tudom mit érzek.:S Naponta, vagy akár percenként váltakoznak az érzelmeim. Fél évig jártam a barátommal, akivel a közös jövőnket tervezgettük, szerettük egymást, és nagyon jó volt hozzám. Így fél év után jött egy másik srác, a barátom "haverja". Egymásba szerettünk valahogy, és elkezdett udvarolni, én meg elhagytam a barátomat érte. Az exbarátom azóta is tartja velem a kapcsolatot - msnen mindig rám ír, és mindig jól elbeszélgetünk, és mindig szóba jön valahogy, hogy ő vár rám, mert én vagyok az élete, és nélkülem nem tud élni. Olyan rossz, mert én jól kicsesztem vele (bár nem szánt szándékból), és ő meg most is ugyanolyan rendes velem.:( Most, hogy a "haverja"(aki most a barátom-kb2hete) 5napja külföldön van, eszembe jutottak az exbarátommal kapcsolatos szép emlékek, néha el is sírtam magam, főleg mikor elküldte nekem az SP-Más volt című számot.:( Viszont ha meg itthon van a "haverja", akkor úgy érzem csak ő kell... Mi van velem?? Most akkor ki kell nekem? Nem vagyok tisztában a saját érzelmeimmel.

17/L

2010. szept. 30. 10:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%

nehéz a helyzet,de most ezért miért kell leribancozni nem értem.

szerintem a haverja csak egy ilyen felindulás volt számodra,hiszen hiányzik a volt barátod,aki amint te is mondtad a nagy Ő!

Gondold át alaposabban mégegyszer.A haverjával érzed ennyire jol magad,mint vele érezted valaha is??Megadja neked azt a törődést?? Keres,most hogy külföldön van??

Csajszi gondold át:)

2010. szept. 30. 10:31
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Elore kell elni az eletet, nem visszafele... ribancnak nem tartalak, csak fiatal vagy meg es bizonytalan. O meg, ha elhoditottak mellole, valoszinuleg nem eleg erett, ferfias, hatarozott. Mar csak abbol is ez kovetkezik, hogy fut utanad meg konyorog (elegge PP viselkedes).

Jartam hasonlokeppen, szinten fiatal 18eves lannyal, bar nalunk 'haver' nem kavart be, csak a szemelyisege volt vonzo a no szamara, ebbol pedig eljutott odaig hogy belolem kiszeretett.

Latok sok hibat utolag, ma mar mashogy viselkednek en is, de addig azert soha nem alaztam meg magam hogy olyan utan fussak aki elutasit, vagy hogy 'visszakonyorgessel' probalkozzak. Ha mar nem szeret, akkor ez van. De ha legalabb morzsanyi tisztelet maradt benne irantam, a konyorgessel meg azt is eltuntetnem.

26F

2010. szept. 30. 10:43
 13/16 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem neked csak fa/sz kell mivel csak akkor gondolsz a régi barátodra mikor nincs itt a másik...ostoba ribanc ,s a másik milyen haver ha ráhajt a csajára?
2010. szept. 30. 11:31
 14/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk első körben nem ártana tisztában lenni azzal, hogy mit is vársz önmagadtól és másoktól. Addig hiába várod, hogy dűlőre jutsz, már bocs.
2010. szept. 30. 13:22
 15/16 Fülünyúl ***** válasza:
Határozatlan és döntésképtelen vagy, érzelmeid nem tiszták, zavarosak, emellett laza erkölcsű vagy. Ez annyit jelent, hogy egyik srác iránt sem érzel igazán szerelmet, legfeljebb szimpátiát, vonzalmat. Ha az érzelmeid egyik fiú iránt sem mélyül el, akkor ez a szituáció fenn fog maradni.
2010. szept. 30. 16:20
 16/16 anonim ***** válasza:
pff. tini
2010. szept. 30. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!