Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogyan lehet megbeszélni?
Figyelt kérdés
Barátnőmnek ha mondok vlmit egyből azzal jön h amit ő akar vagy tesz sose jö és besértődik.
Holott nem ezt mondtam..
Bármilyen apróság esetén képes ezt eljátszani és még ő csodálkozik h nem halad a kapcsolatunk sehova
Akkor megkéred, hogy hozzák. A feleségem a gyerekeknek pakol így. Mikor jönnek legközelebb, hozzák a dobozokat is .
2022. nov. 27. 07:45
13/21 anonim válasza:
Nyilván ez igy van, csak mikor sokszor csak úgy felugranak munka után vagy edzés után, nem hordják magukkal a dobozokat mindenhova. De látom nem jött át a lényeg. A kérdező párjának az a problémája, hogy nem kapják vissza soha. Gondolom tapasztalat.
2022. nov. 27. 07:55
14/21 anonim válasza:
Szól nekik. Pl: most csomagolnánk, maguknak kaját, de nincs mibe... . Ha tudják , fel fognak ugrani, akkor lehet vinni a dobozokat is. Te csak vitatkozni akarsz velem. Azért én szeretlek.
2022. nov. 27. 07:59
15/21 anonim válasza:
Ezt szoktam. Amikor már elfogy a doboz. Pont ezt.
Csak itt a kérdező is ezt írja.
Amúgy most jutott eszembe, ha már dobozokról beszélünk.
Öcsémék húsvétra adtak nekünk süteményt. Dobozban. Még mindig itt van, mert mikor megyünk hozzájuk mindig elfelejtem visszavinni (1 óra kocsival az út). Megpróbálom karácsonykpr nem elfelejteni😁 Akkor találkozunk legközelebb.
2022. nov. 27. 08:06
16/21 anonim válasza:
Majd abban viszem nekik a sútit😂
2022. nov. 27. 08:12
17/21 anonim válasza:
Már most tedd oda , ahol az öcsédéknek szánt dolgokat "gyüjtöd. " . Tedd szemelőtti helyre stb...
2022. nov. 27. 08:13
18/21 anonim válasza:
Jah. Ott van😀 De mikor kilépünk az ajtón mégis ott marad a nagy rohanásban. Tudod, mikor megérkezünk:bakker a doboz!
Azt hiszem átrakom a cipősszekrényre. Ettöl jobban nem tud szem előtt lenni.😂😂
2022. nov. 27. 08:23
19/21 anonim válasza:
De azért nem veszekszel miatta a pároddal? Vagy ő veled. Egy két doboz nem a világ.
2022. nov. 27. 08:27
20/21 A kérdező kommentje:
Igen nyilván nem a világ. .mert ráadásul túlnyomórészt anyum főz és a saját dobozáaiban kuldi a kaját es nem foglalkozik vele h mikor kerül vissza a doboz. sokat dolgozunk és így segít h főz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!