Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogyan lehet megbeszélni?
Barátnőmnek ha mondok vlmit egyből azzal jön h amit ő akar vagy tesz sose jö és besértődik.
Holott nem ezt mondtam..
Bármilyen apróság esetén képes ezt eljátszani és még ő csodálkozik h nem halad a kapcsolatunk sehova
Szembesíted vele. Ha nem hajlandó elgondolkozni rajta, hogy változtatni kellene a kommunikációján, akkor kár ezen erőlködni, már ha valóban nem te vagy folyton ellenséges vele.
Mondanál példát?
Bugyuta példák:
Az ételmaradékot oaszeontottem egy műanyag dobozba. Ő mondta h átönti zacskóba és úgy visszük el abyumékhoz.
Mondom minek öntögetni mikor majd hazahozzuk a dobozt. Erre nem, mert sose kerül vissza! - úgy csinál mintha akkora gond lenne az a doboz h vadidegennél maradna..de minden segítséget megkap ő is a szüleimtől ő meg egy retek dobozon problémázik..
Erre előadta h amit ő akar az sose jó stb..
D
Ok, tényleg bugyuta. Nyilván tudja, hogy sosem kerül vissza, legközelebb öntsd zacskóba.
Ő lehet nem akar a szüleidtől segítséget kapni, főleg nem úgy, hogy sosem kérte, és nem is abban, amire szüksége lenne.
Szakítsatok végre, még a gyk. is fellélegezne!
Igaza van a doboz terén.
Én sem szeretek így adni ételt mert valóban nem kapom vissza a dobozt, és könyörögnöm kell hogy hozzák vissza.
Van amikor elfogy az összes dobozom, mert a gyerekeimnek szoktam kaját adni benne [ők már külön élnek).
Most havonta vegyek dobozokat több ezer forintért?
Igen, egy kis műanyag cucc, pár száz forint, de sok kicsi sokra megy.
Akkor tulajdonképpen én veszem nekik a dobozokat ha nem hozzák vissza.
Teljesen igaza van! A gyk felé abból áll, hogy itt szidod a nődet. Még levegőt venni se tud úgy, hogy neked megfeleljen.
A jó hír az, hogy egy életen át tudjátok utálni egymást. Soha az életben nem lesz jobb. Mindig lesz okod a panaszra, és a heti egy veszekedésből így lesz napi egy, aztán napi tíz. Ne add fel! Mindig lehet rosszabb, a végtelenségig fokozható a boldogtalanság! Élvezd ki minden percét! 15 percenként tudsz már kérdésnek álcázott siránkozást kiírni. Jöhet a következő!
Apropó: felkelt màr? Körmözés hogy halad? Gyerekért hisztizést letudta? Sikerült ma már összeveszni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!