Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van az, hogy egy pár évek óta kétidegenként tud együtt élni?
Figyelt kérdés
A közös dolgok csak a házimunka. Semmi mást nem csinálnak együtt.
Milyen jellemzői vannak az ilyen pasinak?
2022. nov. 26. 05:21
11/34 anonim válasza:
Saját magadtól kérdezd meg, hogy ha te se szereted, és azt se érzed, hogy ő szeretne, akkor TÉGED mi tart benne ebben?
Nem kell senkire várni, nyugodtan megteheted az első lépést.
12/34 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit érzek. Egy. Kettő, nem lehet érezni azt, hogy a másik szeret. Ez hülyeség. Az, hogy mit mutat belőle az más kérdés, mert eldönthetetlen a számomra. Lépkedni? Hova? Mit?
2022. nov. 26. 08:45
13/34 anonim válasza:
Attól van, hogy egyedül életképtelen mind a kettő. Ezért inkább beérik egy olyan langyos fossal mint a ti kapcsolatotok is. Aztán meg jönnek ide jajgatni, mert attól aztán megoldódik minden. Véletlenül sem attól, hogyha már érzed, hogy nem jó az egész, akkor szépen kilépnél a szarból és elkezdenél egyedül élni.
14/34 A kérdező kommentje:
13, nagyon okosnak tetszik lenni. Le a kalappal előtted!
Az a baj, hogy úgy tetszik hozzá szólni, hogy azt se érti mit ír le. Gartulálni tudok! ;)
2022. nov. 26. 10:35
15/34 A kérdező kommentje:
Ja és hozzáteszem ha nem a kérdésre válaszól kedves 13, akkor ne erre tobzódjon! Köszönöm!
2022. nov. 26. 10:36
16/34 anonim válasza:
"Lépkedni? Hova? Mit?"
Itt az életképtelenség sötétség királynője.
17/34 anonim válasza:
"Mitől van az, hogy egy pár évek óta kétidegenként tud együtt élni?"
A kérdésre lett válaszolva. Az már nem az én problémám, ha nem tetszik a válasz.
18/34 anonim válasza:
De ki mondta, hogy a kérdező magáról beszél?
19/34 anonim válasza:
10-12-es komment talán utolsó?
20/34 A kérdező kommentje:
Nagyon okosan ki lettem osztva. Életképtelen mi? Vicc. Bezzeg a kérdésre válszólni luxus lenne. Vagy csupán azt takarja, hogy prüntyögi esztelenül tudsz 16, 17. Tapsot érdemeltek. Érdemben, értelemben viszont egy taslit kapnátok szívem szerint. Ergo ne arról prédikálj, hogy milyen vagyok hanem a kérdésre kérem a válszom! Köszönöm!
2022. nov. 26. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!