Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnél elvált emberrel?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél elvált emberrel? Ha igen miért? Ha nem miért nem?

Figyelt kérdés

2022. nov. 25. 09:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt egy csemetém, neki is, nem volt probléma.
2022. nov. 25. 11:15
 12/28 anonim ***** válasza:
51%

Ha van gyereke akkor semmiképp, ha nincs, akkor talán, de nem jó előjel. Én 26 vagyok, a saját korosztályomban kerestem mindig párt. Ha egy 26-36 éves csávó már elvált, az elég gyanús. Ezek szerint nem egy jó emberismerő, és hajlamos felelőtlenül beleugrani komoly dolgokba. Egyik sem olyan tulajdonság, ami előny egy kapcsolatban.

Más lenne ha mondjuk 40+-os korosztály lennék. Arra azt mondom, hogy igen, van az úgy, hogy akik megházasodnak 25 évesen, 45 évesen már nem boldogok együtt, mert nem egy irányba változtak. Ez megesik. De azért pár év alatt nem változnak olyan bazi nagyot az emberek. Tehát aki az én koromban elvált, az valamit éveken keresztül nagyon benézett, és ezt megkoronázta a házassággal. Kell ez nekem? Nem hiszem.

2022. nov. 25. 11:46
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Csak ha nem akar újra házasodni, és gyereket sem szeretne.
2022. nov. 25. 12:28
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Bizonyos kor fölött az egyedülálló emberek nagy része volt már házas. 30 fölött már elég esélyes, negyven fölött meg már a többségre igaz.
2022. nov. 25. 13:41
 15/28 anonim ***** válasza:
83%
Nem. 25 alatt vagyok. Nem kéne olyan pasi, aki huszonéves korára elvált. Idősebbel meg nem ismerkedem.
2022. nov. 25. 14:00
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Én igen, 33 éves vagyok, korban hozzám illő férfi esetévben simán elképzelhető, hogy elvált. Ha gyereke is van, akkor elővigyázatos lennék, mert nem mindegy, milyen kapcsolatban van az exszel, elkapatja-e a gyereket bűntudatból stb.
2022. nov. 25. 16:14
 17/28 anonim ***** válasza:
Összejöttem. Mindketten elváltunk (egymás miatt). Nagyon jó döntés volt.
2022. nov. 25. 16:38
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Csak annyi a kérdés, hogy van e gyereke vagy sem.

Az, hogy elvált számomra nem jelent semmi különöset, csak annyi , hogy több időbe telt és néhány aláírásba mint egy szakítás ahol nincs papír.

2022. nov. 25. 17:23
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Soha többet. Miért? Mert annyi sértettség van benne, hogy elég volt abból, hogy istápoljam a lelkét. Már türelmetlen lennék hozzá.
2022. nov. 25. 20:22
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha a férjemnek lett volna gyereke, nem valószínű, hogy belementem volna. Engem zavar, ennyi. Így az exnőtől (aki igen csak problémás volt) megszabadultunk, de ha közös gyerekük lenne, akkor viszont egy életre össze lennének kötve. A gyerekkel nem lenne bajom, hisz gyerek, semmiről sem tehet. De nem te vagy annak a gyereknek az anyja. Nem szólhatsz rá, nem nevelheted stb. Én meg biztos nem fogom eltűrni a saját életteremben, hogy a gyereke azt csináljon amit csak akar, mert az anyja megengedi neki. Na, nekem ezért kizárt.
2022. nov. 25. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!