Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert mondják, hogy házasság/gyerek után annyi a szexnek?
Annyi embertől lehet ezt hallani, mintha ez lenne az általános. 25 éves vagyok, 4 éve vagyunk együtt párommal, de olyan elképzelhetetlennek tűnik ez sokfelől hallott jövőkép.
(Nem a szülés utáni közbetlen isőszakra gondolok)
10-es.Miért nem tervezel vele randit?
Elmondom mi van! Az van, hogy kizárólag azoknál működik bármi is, akik megtalálták testi és lelki társukat. Ennyi, ebben nincs több. Én nem találtam meg, nem is működik, nem is akarok randizni, éljük az életünket, dolgozunk, neveljük a gyerekünket, visszük a háztartást. Ennyi.
Akik között meg oltári érzelmi és lelki kapcsolat van, azok meg bármikor meg tudnak újulni, bármikor energiát tudnak adni a másiknak. Rengeteg kapcsolat csak azért van, mert az adott pillanatban az a személy volt a legjobb. Ebből lett kapcsolat, nagy gondok nincsenek, de mély kapcsolódás, amolyan igazi, de tényleg az igazi nagy és közös rezonancia nincs. Párkapcsolat oké meg minden, de leporolva a felszínt, nem az igazi. Ez van, csak az emberek 99%-a még magának is fél bevallani. Párválasztás? Sosem volt egyszerű, a baj meg az hogy igazából nem is választás, hanem csak egy döntés. Legyen akkor ő, majd meglátjuk mit hozunk ki belőle. Annyira nem rossz hogy szakítsunk, van biztonság, a hibáit meg majd elviselem, vagy nem veszem figyelembe. Na így házasodik a többség! Aztán miért van az, hogy amikor beszélgetek házas nőkkel, az elején mindegyik azt állítja hogy szuper a házassága, majd 5-10 levélforduló után elkezdik a felszínre hozni hogy hát ige, nem annyira figyelmes a férje, sosem dicsérte meg, nem segít neki semmibe, követelőzik, érzéketlen stb. Fura, de azt is bevallották hogy az elején is ilyen volt, de bíztak benne hogy megváltozik, meg az új izgalma feledtette velük. Aztán mit ad isten? Születik egy gyerek, a nőre szakad minden, a férj hozza a formáját, de azért a felesége legyen kész bármikor a szexre! Nanana! Ez nem csak a férj hibája, hanem a feleségé is, akkor amikor hozzáment! Ez nem utána alakult ki vagy a gyerek születése után! Nem! Akkor már csak a nagy teher szakad rá a nőre! Férfi vagyok, pontosan ugyanebben a helyzetben. Nem azt a nőt vettem el aki hozzám való lett volna, és a feleségem sem ahhoz ment hozzá, aki hozzá való lett volna. Jól meg vagyunk de mégse! Pont azért, mert nem őt teremtette mellém az Isten és fordítva. Én nem tudok igazi férj lenni mellette. Persze ez nem azt jelenti hogy rossz lennék, mert a magyar átlagot bőven hozom, sőt. Szép család, mindenünk megvan, kívülről minta házasság. A négy fal között mindketten hiányérzettel küzdünk. Nem randizás kérdése ez drága hölgyek! Nem kell mű dolgokat csinálni! Ha az igazi van mellettetek, akkor minden működni fog. Ha nem, akkor meg lehetnek mű randik, meg mű törődések, csak átmeneti minden, és hazugság. Eszméletlen sz*r érzés rájönni arra, vagyis bevallani önmagunknak, hogy bizony a páromba kizárólag én képzelem bele az igazit. Szereted? Az kevés. A mandarint is lehet szeretni. Érzed azt a megmagyarázhatatlan valamit? Ha nem, akkor csak "szereted". Ebben benne van minden.
#10 Ennyire ne légy büszke, muszáj szóba hoznod a frrjednwk, ami zavar, mert a kspcsolatotok sírját ásod ezzel. Te egyre feszültebb leszel, ő nem érti, jönnek a vedzekedések, majd a viselkedése miatt megutàlod őt. Üljetek le egy nyugodt pillanatban, s őszintén mondd el neki, hogy aggódsz magatokért, fáradt vagy, ezt így munka mellett neked rengeteg, nem érzed igazságosnak, s ketten vagytok szülők, ő is vegye ki a részét. Hátha még visszatalálhattok egymáshoz. Ne édesanyád mintájából indulj ki, az én idősebb női rokonaim is bizony az "erős nő mindent megold" mártír szerepet vették fel, én már nem, s hidd el, sokkal jobb ìgy.
N40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!