Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nagyon kívánom a sexet de a barátom nem akar velem lefeküdni?
Figyelt kérdés
Huszon èvesek vagyunk mindd a ketten de már vagy 4 hónapja nincs köztünk semmi . Nem is fogdos , puszit sem ad semmi . Eddig is ilyen volt de akkor csak 2 hónapig nem volt semmi . Mindig azt mondja hogy fáradt . Èn nagyon kívánom a sexet , de nem csak azt hanem az èrintèst , a csókot mindent ami ezzel jár de ő megvonja tőlem azt teljesen . Mit tegyek ? Megcsalni nem szeretnèm ! Úgy hogy kanos idióták ne írkáljanak privátot mert nem fogom megnèzni . Köszi2022. nov. 24. 00:15
11/23 anonim válasza:
Meleg a srác, csak alibikapcsolatra kellesz neki. Egy egészséges huszonéves heteró srác naponta akarná kétszer veled, nem havonta egyszer. Kuka.
13/23 anonim válasza:
Először is kommunikáció, hogy mi a gond, vagy van van e egyáltalán. Ha nincs semmi, akkor pedig lépj, mert ez idővel csak rosszabb lesz.
14/23 anonim válasza:
1.Szakíts és keress olyan férfit, akivel hasonló a szexuális étvágyad.
2. Érd be maszturbációval segédeszközzel.
15/23 anonim válasza:
Hát akkor kifogtál egy nem neked való fiút....
16/23 anonim válasza:
Semmiképp se csald meg, ne hagyd el!! Milyen dolog lenne? Nyugodtan hagyd, hogy semmibe vegye az igényeidet! Ne legyél vele szemét, hogy elhagyod csak azért, mert nem számítasz neki semmit. Ti már egy pár vagytok, ez kőbe van vésve.
17/23 anonim válasza:
Először is a sex az magyarul leírva szex. Jobb ha ezt tudod aztán írkálj ilyen témában.
18/23 anonim válasza:
Szia. Nálunk is ez volt. :)
Én leültem megbeszélni vele, figyelmezetettem ha így marad a dolog akkor sajnos mással fogok sexelni. (Ez megis történt a beszélgetésünkre 2 hétre 😞- erről ő nem tud ) most 2 hete totál bevan indulva :) Sajnos jelenleg ezzel meg én nem tudok mit tenni mivel közben én a másik pasit kívánom akivel megcsaltam. Szóval hétvégén szakítok a párommal. Ez van ha egy nőt nem dugnak meg. :)
19/23 anonim válasza:
#18 leírni nem tudod a szex szót de csinálni már csinálod hülye tyúk!
20/23 anonim válasza:
18: Talán már ő is más nőt kívánt, és ezért nem dug veled is. ;) Azért örülök hogy happy lett a vége. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!