Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után kell zokon venni, hogyha nem mutatnának be a szülőknek?
Bemutatni mi a f.nak?
Ti kimondottan vágytok háklis vénségek társaságára?
Ha jó a szüleivel a kapcsolat akkor szerintem akkor kell zokon venni ha fel se merül hogy szeretne bemutatni és nem is beszélgettek erről egyáltalán.
Bármi akadálya lehet, hogy elhúzódik fél év-egy évre vagy több év is eltelik az első bemutatásnál (messze laknak, ritkán találkoznak stb) de ha még mondjuk otthon él vagy sűrűn találkoznak, akkor én olyan 3-6 hónapot mondanék hogy akkor már be lehet mutatni
#15! Hiába hadoválsz, senki sem beszélt kúrogatós kapcsolatról, se arról, hogy soha nem lehet találkozni a másik családjával. Annyit írtam, hogy egyáltalán nem kötelező "együtt menni", ahogy te azt kijelentetted, mint tényt. Attól, hogy te olyan életképtelen vagy, hogy egy lépést se tudsz tenni a pasid nélkül, még mi nyugodtan találkozhatunk a saját családunkkal utánfutó nélkül is.
Nekem kérdés, hogy mégis milyenek a körülmények, miért nem vagyok bemutatva a szülőknek. Nem mindegy, hogy:
- milyen kapcsolatban van az illető a szüleivel (pl. ha olyan rossz a kapcsolat, hogy már évek óta nem beszéltek, akkor hülyeség elvárni egyáltalán a beutatást); van-e olyan dolog a háttérben, ami miatt nem szeretne bemutatni a szülőnek (pl. agresszív, alkoholista a szülő)
- ugyanabban az országban élünk-e, mint a szülők, és milyen időközönként tudják egymást meglátogatni
Én olyan esetben, ahol jó, vagy legalább kulturált kapcsolatban van a szüleivel a másik, egy országban élünk, és meg lehetne ejteni a találkozót mindenféle probléma nélkül, 1-1,5 év után kezdenék el gyanakodva, ha nem mutatott volna be a szüleinek.
-
Nem bírom már ezt a kérdést, mindig úgy olvasom a listában hogy zokni.
Nem értem milyen zokni, akkor látom hogy zokon :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!