Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a barátomat, hogy jobban ragaszkodjon hozzám?
Vannak olyan ismerőseim akiknek a kezét minimum 1 év alatt, de akár fél év alatt is megkérik, és ahogy látom nem mindet azért, mert terhesek, valakik nem azok. De én nem akarom magam a barátommal magamat teherbe ejtetni, mert akkor azt érezném, csak kényszerből venne el, és azt nem akarom. De csak úgy maga gondolatától, meg nem kéri meg a kezem, hiába vagyunk együtt több, mint éve.
Még nem élünk együtt, szeretnénk, de még ez nem jött össze.
"Amint meglátok egy olyan posztot, ahol pl. az egyik ismerősömet eljegyezték 2 hónap múlva, akkor elkap egy fajta irigység, és nem értem, hogy az én barátom miért nem szeret, és ragaszkodik így hozzám."
Kérdező te ezeket az embereket személyesen is ismered? Ott vagy, részt veszel az ő kapcsolatukba? Tudod, hogy ők hogy élik a mindennapjaikat vagy csak a csilli villi kirakat szerint gondolod úgy, hogy ott minden tökéletes? 2 hónap múlva megtörténik az eljegyzés... bele lehet gondolni 2 hónap alatt kibe milyen kötődés alakul ki. Azért ez nem alap, hogy az emberek 2 hónap múlva jegyezgetik el egymást.
Még együtt se éltetek.
"Hogy vegyem rá a barátomat, hogy jobban ragaszkodjon hozzám?"
A ragaszkodást meg ezt az eljegyzés dolgot össze kötöd az agyadba. Holott honnan tudod, hogy akit 2 hónap alatt jegyeznek el, azok között milyen ragaszkodás van?
Én nem értem miért akar a fele nők társasága rögtön eljegyzési gyűrűt. Komolyan.
Ennyire félsz, hogy elcsabul, vagy mi? Ne feledd a gyűrű, a papír, sőt a gyerek se fogja vissza jó pár pasit (és nőt).
Igaza van, 1 év után megha együtt is laknátok minek? Van rá idő, megértenélek 3-5 év múlva, de nagyon korai és ha sokat nyaffogsz csak azt éred el, hogy szépen leppattint...
10-es "már unom, hogy mindig mások boldogságát látom, az én időm pedig sose jön el."
Most van a te időd. Most is. A kapcsolatnak egy bizonyos fázisában vagytok, most ilyen. Ez nem a te időd? Nem vagy boldog? Mit gondolsz, az eljegyzés/esküvő után mások lesznek a hétköznapjaitok? Akkor rögtön eljön a te időd és örökre boldog leszel?
#18 ja meg még annyit, hogy:
Bármilyen meglepő, de pont, hogy te állsz a saját boldogságod útjába.
Azzal, hogy nem a "mostban" élsz, hanem egy elképzelt jövő felé áhítozol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!