Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg lehet unni egy párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet unni egy párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Több, mint 1 éve együttvagyok a mostani barátnőmmel. Korábban főképp az alkalmi kapcsolatokat kerestem, ennyi ideig senkivel nem voltam még. Nagyon szeretem őt, most viszont úgy érzem, talán kezdem "megunni". Nem őt magát, inkább a hülyeségeit, amiket eddig toleráltam, de mostanra valahogy már nem megy, és nem is érzem hogy én ezt el akarnám viselni. Próbáltam beszélni róla vele, de mindig csak azt hozza ki belőle, hogy már megint őt állítom be hibásnak. Ugyanakkor ezek a dolgok a közös időből nagyon keveset tesznek ki, talán hetente ha előfordul, vagy még több is, mégis valahogy már nincs kedvem olyan gyakran találkozni. Olyan mintha minden ilyen után kevésbé szeretném. Az elején az ágy is nagyon jó volt vele, de mostanra az is olyan egyhangúvá vált annak ellenére, hogy mindig próbálkozunk új dolgokkal. Úgy érzem, mintha a vonzalom elkezdett volna gyengülni iránta. Azt viszont nem tudom elképzelni, hogy otthagyjam, mert az életem szerves része lett, és nem tudom egyszerűen nélküle elképzelni magamat. Mit lehet ilyenkor tenni? Mivel érdemes próbálkozni?

2022. nov. 21. 18:10
1 2
 11/13 Ghgj ***** válasza:
46%
#9: Mert a környezetedben sok ilyen férfi van vagy mert a zinternet azt mondta?
2022. nov. 21. 19:18
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Láttam már a környezetemben igen, volt gimis barátaim részéről, illetve tapasztaltam is sajnos, egy korábbi, komollyá vált kapcsolatomban, az akkori barátnőm által. Ezen kívül, a szakirodalom is foglalkozik ezzel.

Nyilván nem mindenkire törvényszerűen érvényesek a feltételek, de általános viszonylatban jellemző.

2022. nov. 21. 19:23
 13/13 anonim ***** válasza:
27%
Neked nem való kapcsolat
2022. nov. 22. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!