Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek nincs párkapcsolata és mióta?
Figyelt kérdés
kezdem én:)
21/f december(2009)
2010. szept. 29. 19:26
1/35 anonim válasza:
nekem, augusztus eleje óta
19/F
2/35 anonim válasza:
de gondolom téged ez nem érdekelt XD
3/35 A kérdező kommentje:
azért tettem fel akérdest mert érdekel minden válasz.
2010. szept. 29. 19:29
4/35 anonim válasza:
Nekem nincs mióta mivel nem is volt:):D
18/L
6/35 anonim válasza:
Nekem 13 eves koromban volt a legkomolyabb kapcsolatom:D akkor ugyan meg nem szexeltunk, de azt a sracot szerettem a legjobban. Azota csak alkalmiak vannak, vagy ilyen egy-ket honaposak, de azok nem igazi kapcsolatok, nem szeretem oket igazan, szal ugy erzem, hogy nekem mar het eve nem volt komoly kapcsolatom:DDD
20/L
8/35 anonim válasza:
már több mint három éve nincs. egyelőre nem is nagyon vannak akikből válogatni lehetne. :)
F/25
10/35 anonim válasza:
18/f 2010 február-március (?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!