Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van kapcsolatban lenni? Minden jó dolog tiltott lesz. Pl, kizárólag 1 emberrel lehet BESZÉLGETNI.
39 Nem csetelget meg írogat. Ezt nem tudod megérteni. Hanem van valami téma, ami felmerül, és beszél róla. Ez az amit sok ember képtelen megérteni. Mert a témáik így néznek ki: 99 % szex, ki kit szeret, ki a jobb, ki kivel van, és 1 % minden más. Da ha valakinek ez úgy van hogy minimum a fele érdeklődése az nem a "szex, ki kit szeret, ki a jobb, ki kivel van", hanem más dolgok. Ezt csak az érti aki ilyen.
Meg az hogy saját tapasztalat, ha szeretem a párom, azt az összes ember akivel csetelek észreveszi. Olyanokat írok amiből kiderül, akaratlanul is, ha meg nem érti akkor törlöm az embert, az ilyeneket szoktam törölni. Azért nem vagyok féltékeny erre mert a páromról is ezt feltételezem.
40es igen elég fura a face ;) én mondjuk csak 2-3-at töröltem ilyenből aki nem írt, akinek zavart hogy mindig megjelenik a feje a cseten utána, de aztán rájöttem, hogy van a korlátozás funkció is.
Amúgy nagyon ritkán szoktam csetelni. Csak mégis, néha jól jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!