Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van kapcsolatban lenni? Minden jó dolog tiltott lesz. Pl, kizárólag 1 emberrel lehet BESZÉLGETNI.
9: ja hogy mégse beszélgethetsz, mert messengeren tilos. Miért mi van a messengerben, démon? Személyesen nem flörtölés, messengeren flörtölés?
Miért?
#11 Te fogyatékos vagy? Azt írta bárkivel beszélhet.
Flörtölni meg senkivel se flörtölünk a párunkon kívül. Nem vagyunk gerinctelen ösztönlények.
Próbálom leszögezni, hogy végletesen monogám vagyok, az átlag fölött 500%-al, de gondjaim vannak azzal hogy megtiltották a beszélgetést.
ezt írta 8-as:
"Nyilván nem flörtölök messengeren hapsikkal, ha ilyesmire gondoltál."
Ez a kérdésem. A messenger egyenlő a flörtöléssel manapság? Mert ha igen akkor ezentúl telefonon beszélgetek. Most melyik az a mód ahogy még szóba lehet állni embereknek akik kapcsolatban vannak? A nyilvános cset, a face bejegyzések alatt? Facebook csoportok? Gyakori? Vagy díszkísérettel, tanúkkal lehet?
#11 Te fogyatékos vagy?
Amúgy lehet hogy fogyatékos vagyok, mert képtelen vagyok ezeket megérteni. Most akkor mire való a cset? Nem beszélgetésre? Pláne hogy itt vannak a home office tapasztalataink a korona miatt. Azt hittem társkeresésre, flörtölésre a társkereső való, a cset pedig beszélgetésre.
Mondjuk az jogos hogy a cset az alkalmas privát beszélgetésekre. Na de akkor az email is! Vagy az iroda. Vagy a vonatfülke. Stb.
Mégis miért a cset váltja ki a legnagyobb bizalmatlanságot?
Sem írásban, sem személyesen nem flörtölök senkivel.
Bárkivel beszélgethetek és nem csekkoljuk egymás telefonját sem. Ettől még mindenki tudja, hova tartozik.
Így egyértelmű?
Be vagy szívva? 😃 😂
Elég parajonás a fogalmazásod, kérdező.
Nem, aki megcsal az egy gerinctelen féreg, önértékelési hibás genetikai hulladék, aki nem ismeri a tiszteletet és becsületet. Teljesen függetlenül ki, hol, kivel, mit beszélget... Sz@r a kapcsid, mert korlátoznak! Bár meg is értem, mert ha értelmes lennél ezt a pároddal beszélnéd meg, nem becsicskulnál s itt adnád ki magadból
"hanem hogy nem FLÖRTÖL messengeren. Attól még beszélhet emberekkel messengeren."
wow
haladunk!
Ezt próbáljátok terjeszteni máshol is. Ne csak nekem mert én magamtól is tudom.
Ha te magadtól is tudod, igazából mi is a kérdésed?
"Minden jó dolog tiltott lesz" Milyen konkrét jó dolog tilos? Szóba állni másokkal? Nem tilos. Flörtölni? Nyilván nem tilos - mindenki saját lelkiismeretének megfelelően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!