Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezzel átlépnék egy határt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel átlépnék egy határt?

Figyelt kérdés
Barátnőm elkezdett az utóbbi időben nagyon hízni. Kiszámoltam egy heti kalóriabevitelét, ami 2500-3000 közé esett minden nap kb. Nem mozog semmit, ez így nagyon sok. Szólnál neki, hogy szerinted ez egy kicsit túl sok, vagy ráhagynád? Igazából tetszik így is, csak nem akarom, hogy ennyire kontrollálatlan legyen.
2022. nov. 21. 10:16
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Most eli ki hogy zabalhat mert eltartod
2022. nov. 21. 10:22
 2/9 anonim ***** válasza:
97%

Hát ne így konkrétan mond meg hogy figyi, meghíztál. Hanem mondjuk ajánld fel, hogy szívesen edzenél vele együtt (vagy nem feltétlen edzés, hanem valami sport amit szerettek), vagy mondjuk főzzettek együtt egészséges kajákat. Amikor nasiznak kérdezd meg, biztos éhes e. Vagy mond hogy nem akarod hogy rosszul legyen, ilyenkor már ne nasizzon. Érthető hogy mi a problémád, de ne érzékeltsed vele még hogy így nem tetszik már annyira, inkább célozz rá, vedd rá indirekt az egészséges életmódra. És beszélgessetek sokat, mert az ember magától nem kezd el hirtelen ennyit enni

Nem lehet hogy stresszevő, vagy valamilyen pótcselekvés az evés? Ha igen, akkor jó lenne ezt is kideríten.

2022. nov. 21. 10:23
 3/9 anonim ***** válasza:
86%

Ez honnan jött, hogy a kérdező tartja el a barátnőjét? :DDD

Amúgy szerintem finoman és tapintatosan, de szólhatsz neki. Fordított esetben én is szólnék a barátomnak, hogy vegyen vissza egy kicsit...

2022. nov. 21. 10:23
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem stresszevő. Ez a kalóriamennyiség úgy jön ki, hogy észre sem veszi. Annyit eszik ebédre hogy jóllakjon, mint én. Erre rá jön egy-két pohár kóla. A kávé sok cukorral, zsíros tejjel. Stb, stb
2022. nov. 21. 10:26
 5/9 anonim ***** válasza:
64%
Igen, sőt én egyértelműen is megmondanám, hogy egyrészt aggódom az egészségéért, mert bizony már 10-15 kg plusz is veszélyes lehet, másrészt pedig nekem jobban tetszik úgy, ahogy megismertem. Az előző válasz szintén jó, felajánlani, hogy együtt edzetek, odafigyelni a bevásárlásnál, hogy ne az üres kalódiák domináljanak, meg a szénhidrátok. A kapcsolatban sokan hamar feladják a korábbi kontrollált életvitelt, mert végre úgy érzik, már nem kell folyamatosan harcban állni önmagunkkal. AMi valljuk be, néha valóban nehéz, de nem szabad feladni.
2022. nov. 21. 10:27
 6/9 anonim ***** válasza:
76%
Mi barátommal gond nélkül közöljük egymással az ilyesmit. Van olyan jó a kapcsolatunk hogy egyikőnk sem sértődik meg mert tudjuk hogy nem bántásból teszi a másik.
2022. nov. 21. 11:10
 7/9 anonim ***** válasza:
97%

Én elmondtam hasonlót, semmi sem változott.

Akkor kezdett el sportolni, amikor másik pasit akart felszedni.

2022. nov. 21. 11:51
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Bici boci tarka.... . Énekelgesd neki ezt a számot.
2022. nov. 21. 11:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Szem előtt tartva óvatosan mondhatod neki, hogy az ő egészsége nagyon fontos neked és nem szereted kevésbé plusz kilókkal, és szeretnéd ha még sokáig veled lenne egészségesen stb
2022. nov. 24. 10:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!