Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel átlépnék egy határt?
Hát ne így konkrétan mond meg hogy figyi, meghíztál. Hanem mondjuk ajánld fel, hogy szívesen edzenél vele együtt (vagy nem feltétlen edzés, hanem valami sport amit szerettek), vagy mondjuk főzzettek együtt egészséges kajákat. Amikor nasiznak kérdezd meg, biztos éhes e. Vagy mond hogy nem akarod hogy rosszul legyen, ilyenkor már ne nasizzon. Érthető hogy mi a problémád, de ne érzékeltsed vele még hogy így nem tetszik már annyira, inkább célozz rá, vedd rá indirekt az egészséges életmódra. És beszélgessetek sokat, mert az ember magától nem kezd el hirtelen ennyit enni
Nem lehet hogy stresszevő, vagy valamilyen pótcselekvés az evés? Ha igen, akkor jó lenne ezt is kideríten.
Ez honnan jött, hogy a kérdező tartja el a barátnőjét? :DDD
Amúgy szerintem finoman és tapintatosan, de szólhatsz neki. Fordított esetben én is szólnék a barátomnak, hogy vegyen vissza egy kicsit...
Én elmondtam hasonlót, semmi sem változott.
Akkor kezdett el sportolni, amikor másik pasit akart felszedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!