Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom el akar hagyni egy ilyen r*biért?
Szia!
Szerintem itt elsősorban az volt a gond, hogy te voltal az első neki. Ilyenkor kapnak egy nagy önbizalom loketet és mennek is csajozni. Én kétszer jartam így, hogy olyan férfival jöttem ossze, akinek előttem nem volt kapcsolata. Mindkettőnek ez lett a vége, hogy hat ok meg nem voltak másokkal, kivancsiak.
Úgyhogy ha adhatok egy jó tanácsot, innentől ne gyere össze olyannal, aki “nem tudja, miből marad ki”, hanem olyannal randit, akinek már voltak kapcsolatai, ott ez többnyire kiküszöbölhető.
24N
Szerintem is lelj vigaszt abban, hogy legalább korrektül viselkedett az exed, más simán felrelep és két csajt/pasit tart. xD
Attól, hogy szerinted r*b* a csaj attól még kell, ezen nem tudsz változtatni.
Maximum ha netalán az exed vissza könyörögné magát szépen hajtsd el.
Egyetlen egy pasi/csaj sem érdemli meg, hogy miatta őrlődj ha már nem kellesz.
Tudom egyszerű írni de lépj tovább, eljon majd a te Igazid is, az exed csak egy tapasztalat volt az életedben...
#23: Attól, ha valaki full sminkben, belőtt hajban, miniben és tűsarkúban pakol és költözködik, nem lesz "királynő", maximum szánalmas.
Szerintem.
Kérdező, te meg akkor viseld méltósággal a döntést és ne emészd magad, meg alacsonyodj le. Költözz el, gyászold meg és lépj tovább, minél előbb elfogadod a helyzetet, annál hamarabb jön a gyógyulás. Ha ilyen könnyen lezárja a kapcsolatot a pasid, akkor nem volt ott már semmi extra kötelék, pláne szerelem, maximum a kényelme tartotta eddig vissza a szakítástól, de amint van reménye egy újra, máris lép, valószínűleg eddig is csak erre várt.
Nyilván nem korrekt veled szemben, de legalább előtte szeretné lezárni, hogy a másikba belekezdene, azt mondom sok év tapasztalatával, már ez is sokkal több, mint amit a többség megtesz, akár férfi, akár nő.
Oké, én elhiszem, hogy fáj, de az korrekt húzás volt a pasitól, hogy közölte, mi a pálya.
A csaj meg most qrva a szemedben, de nem ismered, az is lehet, hogy egyszerűen csak odáig vannak egymásért a barátoddal, mert egymásba szerettek. Sajnos rengeteg ilyen történet létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!