Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom el akar hagyni egy ilyen r*biért?
Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt a barátommal. Volt egy mélyebb pontunk, és pont akkor jött egy új csaj a munkahelyére. Neki volt pasija, közbe köztünk is rendeződött minden, viszont a csaj nem kopott le, mindig beszélgettek messengeren. Most pedig szakított a pasijával, erre a barátom közölte, hogy ő már nem tud bennem megbízni és hogy ez a csaj tetszik neki, randizni akar vele, szóval szakít és jó lenne, ha elköltöznék tőle. A csaj tipik r*ibi, agyonsminkelt, ilyen k*vás táncokat csinál, ahol rázzák magukat össze-vissza a lányok, és egy csomó pasival lefeküdt, ezt biztosra tudom. A barátom meg ilyet szól, hogy neki tetszik, mert okosnak, kedvesnek és cukinak látja és komolyat akar tőle.. Mégis mi ütött belé?? Ekkora ízlésficama lett?2022. nov. 20. 22:30
1/26 anonim válasza:
Ha övé a lakás , akkor költözz.
2/26 anonim válasza:
"4 éve vagyunk együtt a barátommal."
"Most pedig szakított a pasijával, erre a barátom közölte, hogy ő már nem tud bennem megbízni és hogy ez a csaj tetszik neki, randizni akar vele, szóval szakít és jó lenne, ha elköltöznék tőle"
Nekem itt úgy tűnik a palid itt az egyetlen r*banc:D
Ő volt kapcsolatban, ő volt a te párod, ő tartozott neked hűséggel.
3/26 anonim válasza:
2-es vagyok. Mivel lepontoztatok, akkor legyen. Ha a lakás az övé , akkor is maradj nála örökre. Sok agybeteg van itt.
4/26 anonim válasza:
Valószínűleg már nem szeret és akar veled lenni. Ne legyél gyerekes, még akkor sem, ha fáj. Azzal csak veszíthetsz. Méltósággal fogadd el, hogy vége és lépj tovább. Ennyit tudsz tenni kb ezek után.
5/26 anonim válasza:
Szerintem a fickó korrekt volt. Még mielőtt összejött volna az új csajjal szakított és megkérte az exet, hogy költözzön el. Miért is "r*banc" akkor?
6/26 A kérdező kommentje:
Azért haragszok a csajra, mert a barátom ezelőtt full normális volt. Egyetemre járt, jó állása van, kondizik, és én voltam neki az első, nem csajozgatott. Gondolom a kiscsajnak bejön, hogy kigyúrt meg gazdag és csak azért mászott rá
2022. nov. 20. 23:11
7/26 anonim válasza:
"Gondolom a kiscsajnak bejön, hogy kigyúrt meg gazdag és csak azért mászott rá"
Nyugodjunk meg emberek, csak egy incel kérdéssel van dolgunk:D
8/26 anonim válasza:
Azért mászott rá mert a kanod hagyta
9/26 anonim válasza:
Szóval a barátod kigyúrta magát, okos és pénze is van és mostmár megkaphat olyan nőket akikre igazából vágyik.
10/26 anonim válasza:
Rá kell adni a kabátot. Ha menni akar, nem kár érte. Majd rájön, vagy nem, de ez nem a te problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!