Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen álmodozás. Lehet ebből még valami?
Figyelt kérdés
Több éve szerelmes vagyok egy srácba... Szinte még gyerek voltam, amikor megtetszett. Azóta csak rá gondolok, néha úgy érzem, tönkreteszi az életem, mert rajta kívül soha senki más nem tetszett még, mellette minden fiú visszataszítónak tűnik. Szinte sosem beszélek vele, szerintem undorodik tőlem. Ő egy nagy menő, én meg egy szürke egér... Nem merem megszólítani, mert cikinek érzem, és más fiú még sosem tetszett, undorodom tőlük, és úgy érezném, hogy megcsalom Őt, ha mással beszélgetek... Mit tegyek, merjek kezdeményezni, vagy adjam fel (amibe valószínűleg beleőrülnék)?2010. szept. 29. 19:00
11/15 anonim válasza:
Lehet, hogy könnyítene a helyzedeten úgy általában, ha meg lennél magaddal elégedve. "Én pedig egy szürke egér vagyok" és neked ez jó? Biztos nem az, különben nem írtad volna le így. Aki igazán (belülről is) szürke egér, az nem fogalkozik azzal, hogy ő szürkeegér-e. Tehát te biztos nem vagy igazán az. Nem csoda, hogy nem vagy megelégedve a helyzettel. Foglalkozz magaddal, szerezz be pár izgalmasabb, egyedibb ruhadarabot (ami megfelel az ízlésednek), fodrász, ilyesmik. Tudom, hogy ezek csak külsőségek, de ezek elég pozitív hatással lehetnek az emberre, aki változásra vágyik. Kevés lány van, aki annyira ronda lenne, hogy ne lehetne kihozni belőle a pozitív jelenséged, hát még ha szép is..) Nagyobb lehet ettől az önbizalmad. És nem a csávó miatt mondom! Saját magad miatt. Ne őmiatta tegyél ilyen erőfeszítéseket, hanem a saját épülésedre, fejlődésedre stb. (És biztos nem leszel hirtelen "menő arc" ugyanabban a közösségben, hanem belülről érezhetsz változást.) Aztán majd ha jobban érzed magad a bőrödben, amitől pozitívabb lesz a hozzáállásod, akkor kezdeményezz! (Barátkozz, beszélgess inkább, ilyenek, ne "felszedni" próbáld először.) Nemcsak azért, mert nagyobb esélyed lehet, hanem mert könnyebben viseled ha sikertelenül alakul. Mert az nem a te hibád lesz – csak ezt akkor könnyebben elhiszed, ha rendben van az önértékelésed.
12/15 anonim válasza:
Kérdez meg magadtól, hogy melyik rosszabb:
Sóvárogni és reménykedni, hogy hátha jön valami jó tündér, aki összehoz benneteket de addig is azon ábrándozni, hogy mi lenne, ha...
Vagy valamilyen módon a tudtára adni, hogy mit érzel és ha vissza is utasít, legalább nem ringathatod magad tovább illúziókba.
A másik tanácsom pedig az, hogy légy nyitottabb a többi fiúra! Ezt a srácot csak egy másik fogja tudni elfeledtetni. Adj esélyt a többieknek!
13/15 anonim válasza:
szerintem ne probalkozz,ezt a fiuk nem szeretik. csinalj ugy mintha nem erdekelne,ez beinditja.....
14/15 anonim válasza:
Szerintem egy probat mindenkepp meger. Tapasztalatbol mondom, en is hasonlo helyzetben voltam, orulten szerelmes egy sracba, akivel meg raadasul jo baratok voltunk. Soha nem mertem elmondani hogy mit ereztem, mert tul komoly pasi volt, feltem hogy visszautasit, s azzal a baratsagunk is szetmegy. Ezert kb 3 evig mas pasira sem tudtam nezni, csak o volt a tokeletes. De megismerketem a mostani baratommal, akivel 1,5 eve egyutt vagyunk es minden szuper. A masik sraccal meg mindig joban vagyunk, s ugy erzem, megerte, hogy nem rontottam el ezt a baratsagot egy kapcsolattam, meg mindig fontos, mert ertekelem a tulajdonsagait, baratnak tokeletes, viszon a pasimmal szeretjuk egymast. es ez igy megfer egymas mellett. gondold meg, ha megprobalod es visszautasit, akkor legalabb ha nehezen is, de tul teszed magad rajta, s ha nem utasit vissza, akkor boldog kapcsolatotok lesz.
15/15 anonim válasza:
Tegyél érte, hogy legyen belőle valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!