Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek féltenem kell a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek féltenem kell a páromat ettől a nőtől?

Figyelt kérdés

Négy éve vagyunk együtt a párommal, én 25 éves vagyok, ő 26. Tavasszal eljegyeztük egymást. Nagyon szerencsésnek éreztem eddig magam, mert intelligens, határozott, vicces, törődik velem és helyes is. Viszont van egy törzshelye ahol néha délután beugrik egy kávéra. Most már minden egyes nap odamegy, van hogy reggel is munka előtt. Nyár elején elkezdett ott dolgozni egy idősebb nő, 28 éves. Párom nagyon összehaverkodott vele, pedig neki is van barátja. Néha elmegyek én is a párommal és látom, hogy a párom évődik vele, piszkálja, a nő is visszaszól neki egy mondatba aztán lerázza. Nem tudom hogy viselkednek ha ketten vannak. Kezdtem féltékeny lenni és ezt megemlítettem a páromnak. Ő erre felkapta a vizet és mondta akkor most menjünk el oda és majd látom, hogy nincs köztük semmi. Elmentünk és ott előttem mondja a nőnek hogy szerintem ők kavarnak és nyugtasson már meg. A nő eléggé ledöbbent, annyit mondott hogy van barátja és esze ágában sincs megcsalni. Meg kérdezte, hogy mégis hogy gondoltam, talán ott a pulton kefél a párommal ha ő van műszakban? Kínos volt.

De azóta a párom ugyanúgy megy mindennap, ha felhívom délután munkából hazafelé hogy hol van, szinte mindig a kávézóban van. Ha ketten megyünk oda meg se vár, több lépéssel vagyok lemaradva és úgy sietek utána.

Nem vagyok olyan szép, mint ő. Kb ugyanolyan magasak vagyunk de én duci, barna hajjal szemmel. Nem sminkelem magam, ő igen. Vékonyabb nálam, vörös a haja ami szerintem kicsit közönséges. Néha észreveszem, hogy úgy néz mintha sajnálna. Ettől még rosszabb de más párom biztos nem lenne ezután, nem az a fajta nő vagyok akiért sorban állnának.

De szerintetek el akarja csábítania páromat?

2022. nov. 19. 13:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 anonim ***** válasza:
A párod éli világát, te meg görcsölsz. Ilyen lenne egy boldog házasság?
máj. 22. 11:06
 72/82 anonim ***** válasza:
100%
70es,a 68as kommentet ne vedd mâr komolyam,direkt olyan hangnemben îrta.
máj. 22. 12:04
 73/82 anonim ***** válasza:
67%

Az a baj, hogy most egyszerre szeretne gyereket vállalni és közben annyira instabilnak érzi magát, hogy retteg nehogy a boltba vagy bárhol az immár szingli nőnek köszönjön a párja. De amíg így érez akár maga akár a párja viselkedése miatt addig ez nem valami beton biztos kapcsolat.

Mert itt ez a baj nem a harmadik fél. Nem az ördög, egy ilyen olyan szuper képességekkel megáldott mennyei Vénusz csak egy ugyanolyan ember mint a kérdező.

S ennyi erővel harmadik pedig bármelyik sarkon jöhet az életben mert akit lehet visznek, keresi s megleli az alkalmat rá.

A kapcsolat legyen megbízható,ha ez meg van akkor jöhet ha akarnak baba, jöhet ha akar bármilyen madonna nem viszi el a pasast ha az a párjába szerelmes.

máj. 22. 23:48
 74/82 anonim ***** válasza:
100%
Gyereket csak stabil kapcsolatba.Ezèrt hagyjàk ott a fèrfiak a nőket.Borìt mindent a gyerek.Nagy pròbatêtel a kapcsolatokba.
máj. 23. 16:06
 75/82 anonim ***** válasza:
70%

Nem tudom mit stresszelsz annyit ezen a nőn, mintha ezen a vörös pipin kívül nem léteznének nők a világon, pedig tele van a világ gyönyörű nőkkel, ilyen alapon bármelyikkel megcsalhatna a férjed, ha akarna!

De ha már eddig kibírta veled és annak ellenére feleségül vett, hogy állandóan ezzel szekírozod, akkor nagyon szeret téged! Becsüld meg!

máj. 24. 12:48
 76/82 anonim ***** válasza:

Magadat féltsd egy ilyen férfitől, aki nincs veled és megszégyenít más előtt.

"Ha ketten megyünk oda meg se vár, több lépéssel vagyok lemaradva és úgy sietek utána." - 2022-ben a kérdésedben ezt írtad. - Hova siettél utána?

máj. 24. 13:10
 77/82 A kérdező kommentje:

76:

A kávézóba, amikor még ott dolgozott a nő. Kiszálltunk a kocsiból és nagy léptekkel gyorsan sétált át a parkolón a párom, én viszont nem tudok olyan gyorsan lépkedni. Kínos volt, hogy hamarabb belépett egyedül, nem pedig együtt. Már akkor is észrevettem, hogy szánakozva néz amitől egyre ellenszenvesebb lett. A mai napig látom ugyanazt a lesajnáló pillantását, amiről hülyét tudok kapni. Én is nézhetnék rá így, mert se gyerek, se férj de még barátja sincs, pedig idősebb mint mi. Az idő pedig nála is halad...

máj. 24. 13:44
 78/82 anonim ***** válasza:
Mutasd már ezt a vörös pipit nekem privátban, plíz!
máj. 24. 15:24
 79/82 anonim ***** válasza:
100%

"Én is nézhetnék rá így, mert se gyerek, se férj de még barátja sincs, pedig idősebb mint mi. Az idő pedig nála is halad..."

Attól, hogy te nem tudsz a magánéletéről, még lehet neki több barátja is egyszerre. Gyereket pedig nem is biztos, hogy szeretne, vagy az is lehet, hogy nem lehet neki. Mi közöd hozzá?

máj. 24. 15:26
 80/82 anonim ***** válasza:
54%

Hihetetlenül egyszerű nő lehetsz, biztosan jó hozományt adtak veled, ha ennek ellenére elvett a férjed...

Ha egyszerű is vagy, hozományt se adtak veled, akkor viszont nagyon szeret, úgyhogy ne rontsd el!

máj. 24. 18:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!