Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nekem nincs olyan hogy bizalom?
Figyelt kérdés
Senkibe se bizok ezért bnömbe se hogy kéne ezzel vmit csinálni?2008. dec. 24. 23:26
1/5 anonim válasza:
öhh most ez nem válasz, de énsem bízok már meg senkiben. eddig mindenki csak át****szott..tehát.. nehari de szt tese tudsz ezzel mit kezdeni. egyszer lesz vlaki akiben megbízol, és őlesz azaz igazi.
3/5 anonim válasza:
sard le, bízz a saját dolgaidban, önmagadban, légy önállő, és ne érdekeljenek a kósza gondolataid
4/5 anonim válasza:
Nem állhatsz úgy mindenkihez, hogy nem bízol meg benne!
Vannak még tisztességes emberek. Elsőre még lehetnek fenntartásaid - aztán az idő múlásával egre jobban bíznod kell, különben veled is probléma van.
5/5 anonim válasza:
furcsán hangzik de ém mindegyik válaszolóval eggyet értek.
Engem is sokat át..tak már én sem bízok meg csak a gyermekkori barátaimban, esetleg régismert rokonaimban.
Kifejezetten bánt a társadalom. Nagyon kevés az öszinte ember. De van még. Èn csak 2 ismerek.
Ès persze a gyerekek.
Mindenkinek adok 1 esélyt de vannak nehéz heteim amikor még az ismerkedést is kerülöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!