Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok de a párom szerint velem van a baj? Meddő vagyok és féltékeny vagyok a tesóm párjára mert előbb szül/ad unokát az anyukámnak mint én, egy idegen nő előbb ad unokát az anyukámnak!
Figyelt kérdés
Mióta terhes, aminek azért próbálok örülni, megöl a féltékenység, a párom meg ezért haragszik rám, páromnak már van gyereke, miért nem az én pártom fogja a párom? Nem érti miért vagyok féltékeny, anyukám nagyon oda van hogy babát várnak, és látom rajta hogy boldog, a párommal olyan jól elbeszélgetnekba gyerek témákról amihez én nem tudok hozzá szólni, anyukám amúgy gyerekekkel foglalkozik, és most az unokája anyjával is ilyenekről kezdtek beszélni, én ezekhez nem tudok mit mondani, ki vagyok rekesztve,hogy szerezzem vissza az anyukámat? Már közös ruha vásárlást is terveznek,és akkor ne legyek féltékeny?2022. nov. 17. 13:42
11/11 anonim válasza:
Mitől gondolod, hogy meddő vagy? Voltál kivizsgáláson? Barátnőm 2 év után lett terhes. A másiknak inzulinrezisztenciája volt, kezelték, csak aztán lett terhes. A harmagik pajzsmirigy gond kezelése után lett terhes. Mióta próbálkoztok? Amúgy megértelek, de az élet ilyen. Inkább próbálj meg örülni neki. Én mindig a legjobb barátnőmnek panaszkodom, akár többször is, ha olyan dolog bánt, ami kicsit irreális. A te esetedben ez sajnos az. Örülnöd kellene. A tesód nem tehet arról, hogy nincs gyereked, bármilyen fájdalmas ez neked. Én sem vetetném el azért, mert másnak zavaró a jelenléte. Az életüket úgy élik, ahogy nekik jó. Ezt el kell fogadnod, mert a helyzeten senki sem tud változtatni. Ideje megnyugodnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!