Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi volt a legbántóbb mondat amit nő mondott nektek?
Nőként ha ér válaszolni akkori páromnak ezzel nagyon… beledöftem az önérzetébe, tudni kell hogy rengeteget provokált, és próbált féltékennyé tenni…
Amikor rám illetett szebbnél szebb jelzőket, és benyögtem hogy akkora a ph*tse mi t a sebváltó feje mégse panaszkodok, meg nem törik ki a nyakam a melegítő nadrágos srácok után pedig jól esne!! De mivel szeretem ezért nem teszem/ nem mondom…
Hehe.. még négy év múlva is tiszta frusztrált volt miatta. (Akkor már rég nem velem volt kapcsolatban)
Páromnak egy fejébe vett hazugság a legnagyobb baja ami kísérti.
Azaz ilyen nem hangzott el soha, de ő ugy emlékszik, hogy amikor 20 évesen anno majdnem 10 éve összejártunk, volt egy olyan alkalom hogy elutasítottam, szerinte arra hivatkozva hogy mert elotte nap voltam mással.
Es szerinte en 20 évesen hol ezzel feküdtem le hol azzal. Jóformán lek rváz. Hogy szerinte én olyan voltam.
(Én ha nem feküdtem le vele 20 évesen, az csak olyanok miatt volt mindig, ha pl megjött, vagy fájt vele a szex előtte, vagy megesett hogy nem is beszélgetett velem csak szexet akart és nekem rosszul esett meg ilyenek, de teljesen megváltoztatja a múltat és máshogy állítja be, mint ahogy volt. Mint a gázlángolás.)
Ezen kívül számos más egyéb miatt is orrol 20 éves koromból, de ez neki ami a legjobban fáj most is.
És nem hisz nekem, hogy rosszul emlékszik.
"Inkább legyünk csak barátok!"
ANYÁDAT!!!!
Mi a baj azzal, hogy inkább legyünk csak barátok?
Mármint szerintem teljesen kulturált visszautasítás, mi benne a bántó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!