Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg akkora bűn amit csinálok?
Figyelt kérdés
Amióta megismertem barátnőmet csak jönnek fel rá a kilók, amit én imádok. Nem bírok betelni vele, a szex is egyre jobb köztünk, majdnem visszaállt olyan gyakorira, mint amikor megismertük egymást. Én azt akarom, hogy hízzon, pedig már így is átlépte a 80 kilót. Nem nyüstölöm, hogy egyen, nem is kérek tőle semmi ilyet. Egyszerűen csak annyit teszek, hogy mindig van itthon a kedvenc üdítőjéből, nasijából, csokijából, stb olyan mennyiségben, ami nem fogy el, hogy ha netán enne magától, akkor ne legyen akadálya. És rá is jár ezekre egész nap, nem állja meg. Minden döntés az övé, azt is hagynám, ha diétázna, nem erről van szó.
Nem az, csak épp ha nagyon elhízik, utána azért ne szakíts vele.
De az egészségügyi tényezőt nem veszítheted szem elől. Nem jó pl. 20-30 éven át a térdnek, hogy 30-50 kg plusz súlyt cipel.
2022. nov. 14. 21:26
2/11 Tamara2022 válasza:
Igen, ez nagy bűn. Mert a 80 kiló már egy magas nőnek is sok, de ha 160 cm körüli, akkor meg nagyon sok. És az OK, hogy neked tetszik, de piszok sok egészségügyi problémának ágyazol meg ezzel a dologgal. És ha egyszer rájönne, hogy mégse OK a dolog, akkor nagyon nehezen tud majd lefogyni, mert egyszerűen hozzászokik pszichésen is a folytonos nassoláshoz.
2022. nov. 14. 21:28
3/11 anonim válasza:
Rengeteg betegség veszi kezdetét ezzel, szerintem nyird ki máshogy...
2022. nov. 14. 21:31
4/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan milyen magas, 165-170 lehet kb.
Emiatt sose hagynám el..
2022. nov. 14. 21:32
5/11 A kérdező kommentje:
Azért ezt ne úgy képzeljétek el, hogy akkor mostantól határ a csillagos ég..
2022. nov. 14. 21:34
6/11 anonim válasza:
Nem bűn, amit csinálsz, hanem színtiszta önzés, aminek nincs köze a szeretethez. Ha valóban szeretünk valakit, akkor nem azért szeretjük, amit nyújt nekünk, hanem önmagáért. S az igaz szeretet mindig a másik javát akarja. A barátnőd hízlalása ártalmas, s ezt te is tudod.
2022. nov. 14. 22:00
7/11 anonim válasza:
Mint egy jó kocát...
2022. nov. 15. 09:37
8/11 A kérdező kommentje:
#6 én akkor is szeretném, ha lefogyna 50 kilóra. Egyszerűen csak így jobban tetszik. Plusz nem én hizlalom, csak adok neki lehetőséget. Sose kérleltem, hogy egyen többet, vagy hasonlók
2022. nov. 15. 09:47
9/11 anonim válasza:
Valószínűleg nélküled is hízna, te meg ráteszel egy lapáttal azzal, hogy folyamatos kísértés elé helyezed. Még most fordulópont előtt vagytok. Ha tovább folytatod, akkor 1-2 éven belül egy borzasztóan kövér barátnőd lesz, aki akkor is nehezen fog fogyni, ha mindketten nagyon akarjátok.
2022. nov. 15. 10:29
10/11 Tamara2022 válasza:
#8: Igazad van, de Te is tudod, hogy a túlsúly nem egészséges. Ha nem tudnád, nem tetted volna fel a kérdést!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!