Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jogos, ha azt érzem hogy semmiben nem támogató a párom?
Figyelt kérdés
Rengeteg kérdésben és ízben illet engem mindenféle kritikával, főleg a személyiségemet. Sokszor abszolút húsbamaró minősítéseket tesz, amiknél azt kezdem érezni hogy ha ezt gondolja rólam akkor miért is van velem egyáltalán. Ha valami rossz dolog történik, akkor nem igazán érdekli, vagy még ki is röhög ha talál valamilyen vicces részletet benne. A problémáknál nem érzem igazán a támogató jelenlétét, ha szomorú vagyok nem vigasztal, nem érez együtt.
Az elején nem ez volt, és úgy érzem nem tettem semmit amiért megérdemelném ezt. :( A ti kapcsolatotokban is van ilyen? Nem igazán tudom mit mondjak még neki, mert ha ezeket elmesélem, akkor csak meghallgatja és nem mond rá semmit, vagy annyit hogy szerinte nem így van.
34N, 40F
2022. nov. 14. 18:27
1/4 anonim 

válasza:

Ennyiből nem jön át hogy mi baja magával, meg a világgal, csalodott e benned, mik az előzmények, kb semmilyen reszlet nincs.
2/4 anonim 

válasza:

Ha együtt maradsz egy bántalmazóval, akkor ne csodálkozz, hogy bántalmaz. Kimutatta a foga fehérjét, 34 évesen venned kéne a lapot és egy percet sem pazarolni az életedből olyan kapcsolatra, ami nem ad semmit, cserébe leépít és csak elvesz.
3/4 A kérdező kommentje:
Ha csalódott volna bennem azt elmondhatta volna, mert kérdeztem azt is. Meg ha még így is lenne, akkor se ekézni kell hanem szakítani ha esetleg úgy látja jobbnak.
2022. nov. 14. 18:32
4/4 anonim 

válasza:

Az én első férjem egy az egyben ilyen volt. Neki arra volt szüksége, hogy rajtam vezesse a feszkót. Az en munkam mindig bagatell, de miért nem keresek többet, nekem van diplomám. (Neki nem volt.) Tarsaságban rendszeresen megalázott, egetett. Az anyja is erre nevelte, nyugodtan alazhatta, akár nyilvánosan, csak nevetgélt, szóval a férjem nem is értette, mi bajom, ő csak viccelődik. Nem igazán szeretett ő engem, csak bizonyos szempontból megfeleltem az igényeinek. Eleg sokára tudtam végre kimondani, hogy nem bírom tovább, tisztán emlekszem arra a mondatára, ami az utolsó utáni csepp volt, mondtam valamit, csak hogy kicsit beszelgessünk, feldobtam egy témát, erre ő megvetően: ez a legnagyobb hülyeség, amit valaha hallottam. Akkor hallgattam pár napig, és a következő dolog, amit mondtam neki, az volt, hogy válni akarok. Mondanom sem kell, először kiröhögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!