Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz ha én nem leszek olyan jó? A páromnak van gyereke a volt felesegetől, és nagyon félek hogy nem leszek olyan ügyes mint ő volt, és hogy ő jobb anya lesz a párom szemében mint én

Figyelt kérdés
Eddig nagyon szerettem volna gyereket, mert nekem még nincs, viszont most rettegek tőle, nem hozom fel a témát, persze a gyerek kérdezi hogy mikor lesz tesó(10) éves, eddig vágytam egyenesen a gyerekre, sőt kérdeztem én is a párom korábban, most ez 180°-os fordulatott tett, 2. feleségek nektek mi a tapasztalat?

2022. nov. 14. 02:25
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Eleve a párod bukott meg. Engem nem erdekelne nit gondol egy olyan aki nincs a csaladjaval. Neki kéne bizonyitania, nem nekem
2022. nov. 14. 05:22
 2/6 anonim ***** válasza:
65%

Ha ilyen problémák vannak akkor semmiképpen se akarj gyereket.

Mellesleg gondolom ez volt a legjobb az összes közül exanyucival és gyerekkel.

Súgom halkan hogy örökre veletek marad exanyucival a gyerekkel, két helyre megy a pénz és a figyelem.

2022. nov. 14. 07:04
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem ez minden nő fejében megfordul, aki elvált pasival kezd. Különösen akkor, ha az "előd" egy házitündér. Legjobb lenne egy olyan pasi, aki még nem volt nős, nincs gyereke, dehát ilyen a felhozatal, ebből kell válogatni. Kérdező, nem tudom, miért vagy ennyire bizonytalan, de ha a "párod" adott rá okot, én bizony elgondolkodnék a jövőt illetően.
2022. nov. 14. 08:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmi okod hasonlitgatni magad. Nálunk pont fordítottja van, a volt párja rendetlen, nem szeretett főzni, és társai. Ők akkor úgy éltek. Engem pont nem érdekel. Nálunk más a helyzet, én szeretem a rendet imádok sütni fozni. Anno nem azért váltak el mert nem volt hazias a párja, és velem sem azért van mert én még igen.Nyilvan a gyerekeknek biztos jobb, tiszta lakásban, rendszerben lenni, mindig csodálja a párom lánya, hogy én milyen jó kajákat csinálok.Szerintem te sem kéne, aggódj ezen, valamiért elvaltak ok is, és most te vagy vele, ez a legfontosabb.
2022. nov. 14. 08:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túlagyalod. Nyilván, óhatatlan lesz hogy magában összehasonlítsa pl ahogy a gyerekkel bánsz. De amíg nem kezd el okoskodni, meg nem vágja a szemedbe, hogy hát ezt az Ildi nem így csinálta, addig szerintem ezzel semmi gond nincs. Nyilván, a párod már átélte a babázós, kisgyerekes időszakot és máshogy látja majd mint te, akinek ez lesz azelső. Így ha esetleg tanácsokat ad nem kioktatás jelleggel, hogy anno ők ezt hogyan csinálták, akkor azt ne vedd te se a szívedre, lehet hogy csak segíteni szeretne.
2022. nov. 14. 13:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Masodik feleseg voltam, egyben a masodik gyerek anyja, de sose ereztem ilyet, mondjuk az elso jo nagy patkany no is volt, nem ereztem hogy barmilyen tekintetben lehetne minket egy lapon emliteni (meg nyilvan az exferjem se), azota mar a harmadik asszonyt gyilkolja ott is jon a gyerek de meg par honapja is felem kacsingatott 🤣 szoval nyugi van akinek a masodik feleseg a nagy szerelem ..
2022. nov. 14. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!