Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy 20 éves pasim, akivel 2napja járok.14vagyok, még nem csókolóztam. Kiderült, h a fium másodunokatesóm. Szakítak vele?
hát gondolom kellene, bunkó vagyok. nem?
amúgy a link amit valaki mutatott, a szerint semmilyen genetikai probléma nem lehet a kettőtök kapcsolatának gyümölcséből.
tehát ha akarsz maradj vele együtt.
csak az a baj elég hamar rávágtad, hogy oké, akkor szakítok vele.... de mind1, szerencsére nem én vagyok a srác akit ejteni fognak pár hónapon belül
Ha kellene ak sem utállak.Igaz egy kicsit bunkó voltál az első válasznál,de utána kedves lettél:)
Szakítok vele,mert én 14 vagyok,most leszek 15,ő 20 és így nm fog működni,utólag erre jöttem rá..
Nincs igazam?
Hogy hívnak Moszuke?
Nem akarok senkit sem becserkészni:)
14 és 22 elég húzos:xD
Köszi....
Erre vártam:xD
hát ha c|q@|\|y lennék a lányom lehetnél. tudod azok korábban érnek mert szaporák mint a nyulak.
de jó az ha fiatal! reped mint a dinnye... ~~~
na de nem vagyok rasszista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!