Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy 20 éves pasim, akivel 2napja járok.14vagyok, még nem csókolóztam. Kiderült, h a fium másodunokatesóm. Szakítak vele?
Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 13:01
1/25 anonim válasza:
húzzatok már az ilyen kérdésekkel
2/25 Moszuke válasza:
először ess teherbe és tartsd meg a babát. majd miután elérte az is a 14éves kort, már nem számít liliom tiprásnak, szeretkezz azzal is.
azt az ivadékot is tartsd meg, és azzal is szeretezz.
remélhetőleg mindig fiú fog születni ha nem, akkor kezd előről
3/25 A kérdező kommentje:
Veled mi van ilyenkor?
:D
Én szépen kérdezek vmit,te meg azt mondod,h mindenkivel feküdjek le!:xD
2010. szept. 29. 13:15
4/25 Moszuke válasza:
csak viccelek, de olyan szarul csinálom hogy nem esik le sokszor másoknak, ezért néha szégyenlem is magam. mint most
5/25 anonim válasza:
Másrészt még túl fiatal vagy, hogy egy 20 évessel járj, tudod, ő már nem csak a kezedet szeretné fogni.
6/25 anonim válasza:
Tessék egy normális válasz: Szakíts vele! De sürgösen.
7/25 A kérdező kommentje:
Hát tudom,h nem csak azt akarja,de én sem...Mármint lefeküdni nemszeretnék vele...De ha én bejövök neki ak működhet.Nem?
Moszuki vagy mi te fiú vagy?
2010. szept. 29. 13:27
8/25 Moszuke válasza:
igen egy nagyon bunkó 22éves fiú vagyok. utálsz?
9/25 A kérdező kommentje:
Ak szakítok vele!
MOSZUKE LÁNY VAGY VAGY FIÚ????
Please írj!
2010. szept. 29. 13:34
10/25 A kérdező kommentje:
Oppá.
Nem utállak.
Kellene?
2010. szept. 29. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!