Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálnátok erre?

Figyelt kérdés
5 évig voltam a párommal soha nem becsült meg. 3 hónapja szakítottam vele,azóta könyörög,hogy bocsássak meg. 1 hete adtam neki időt bizonyítani a változást,külön élünk már,de mondtam neki,hogy tavasszal költözöm az új lakásomba és jöhet velem,ha bebizonyítja a nagy változást amit ígért,addig csak randizgatunk. Tegnap este 8 körül eltűnt a facebookról,kérdeztem tőle,hogy mit csinál éjfél után válaszolt,hogy az egyik haverjával van azóta nem írt.Lehet,hogy én vagyok túl érzékeny,de hajnali 1-ig dolgoztam,azt se kérdezte meg,hogy épségben hazaértem-e,milyen napom volt,de még csak el sem köszönt.
2022. nov. 12. 12:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha 5 éven át nem becsült volna a párom, ezt a kérdést ki se írom.
2022. nov. 12. 12:45
 2/10 anonim ***** válasza:
95%

"Tegnap este 8 körül eltűnt a facebookról,kérdeztem tőle,hogy mit csinál"

Még te érdeklődsz utána??? Kérdező, te nem vagy komplett, de hogy az önbecsülésed a bányászbéka s*gge alatt van (ha van egyáltalán), az is biztos.

2022. nov. 12. 12:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát én már pár hónap után reagáltam volna, hogy pá! Nincs önértékelésed. Foglalkozz már ezzel, ahelyett hogy mást csekkolgatsz facebookon.
2022. nov. 12. 12:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Eddig is letojt, és micsoda meglepetés: nem változott semmi! Pár napig tudta magát megjátszani. Legyen ez intő jel, és felejtsd el végre!
2022. nov. 12. 13:16
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el.
2022. nov. 12. 14:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
5 évig nem becsült, majd most meg fog. Költöztesd oda hát, adjál a szarnak egy pofont.
2022. nov. 12. 14:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem adtam volna neki még egy esélyt, volt 5 éve, hogy bizonyítson. Most sem tett semmi váratlant csak ismét kimutatta, hogy nem becsül meg. De te sem magadat ha még mindig engedsz neki! El kéne felejtened, lezárnod végleg, látod hogy tőle nem várhatsz egyszerűen többet. Csak pocsékolod vele az időd.
2022. nov. 12. 15:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha eddig nem becsült, akkor mi a fészkes fenéért változna meg pont most? Ez egész egyszerűen hihetetlen, hogy némelyik ember milyen birka türelmű.

"Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen."

"költözöm az új lakásomba és jöhet velem,ha bebizonyítja a nagy változást amit ígért,addig csak randizgatunk."

Kérdező, most ez komoly???

2022. nov. 12. 15:51
 9/10 anonim ***** válasza:
37%
Kérdező egy szànalmas ostoba,naiv,pic.a.
2022. nov. 12. 16:41
 10/10 anonim ***** válasza:
És még ingyen szállást is biztosítanál neki. Vedd elő az eszedet.
2022. nov. 12. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!