Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy esik, mikor az orrotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy esik, mikor az orrotok alá van dörgölve, hogy rajtatok kívül vannak jobb/elérhetetlen nők?

Figyelt kérdés

Mindig is elég önbizalomhiányos voltam, és rettenesen féltékenykedtem. A jelenlegi párkapcsolatomban meg főleg nagyon vagyok edzve, mert már nem egyszer flörtölt a barátom mellettem, dicsért meg nőket, meg a hátam mögött is más nőkről beszélnek. Amikor meg kifejezem a nemtetszésem akkor pedig én vagyok a hisztispics*, meg ne veszekedjek már stb. Nemrég pedig arról beszélt nekem, hogy a haverja szingli, mert hogy neki az elérhetetlen nők kellennek. De ezt úgy, mondta, mintha ő ugyanezt gondolná, hogy az a nő sokkal szebb, kiemelkedőbb még tőlem is, tehát hogy még neki is nagy falat lenne. És akkor mikor példát kértem, elkezdte sorolni, hogy kire gondol. Nekem ez rohadt szarul esett, mert rám is mondja néha, hogy milyen gyönyörű vagyok, de én azt várom el tőle, hogy én legyek számára az elsődleges, és ne azon gondolkozzon, hogy ki az elérhetetlen lány. Persze én tisztában vagyok, hogy nem én vagyok a világ legszebb nője, testileg sem vagyok magammal megelédve, de nekem az lenne a fontos, hogy a barátom szubjektívan arra gondoljon, hogy megszerezte a legjobb nőt… Mert most kb olyan érzésem van, hogy vannak nagy falatok, és akkor ő beéri egy átlagos kinézetű nővel is.

Ti mit gondoltok erről? Vagy csak én gondolom túl?

2022. nov. 12. 00:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
3-5 evnyi edzessel es megfelelo kajalassal elerhetned az alom testedet, aztan ra se lennel szorulva erre a sracra.
2022. nov. 12. 07:52
 12/14 anonim ***** válasza:
79%

A féltékenykedés is valóban probléma.

De amit nem értek, e szinten probléma, hogy embereknek miért nincs önbecsülése?

“már nem egyszer flörtölt a barátom mellettem, dicsért meg nőket, meg a hátam mögött is más nőkről beszélnek”

Láttam ilyen viselkedést, elég kiábrándító dolog… az én párom sokkal normálisanbb, még ha más is néz ki jól, sosem csinál ilyeneket és nem rombolja az önbizalmam. Aki így viselkedik a párjával, az elég toxikus és bunkó ember. Aki nem tiszteli a másikat és értékeli eléggé. Volt, hogy a párom és én éreztük a szégyenkezést, mert a srác is olyanokat ejtett el, miközben mellette ült a barátnője..

Van olyan is ám, aki érett és tisztel, csak szólok. Ha érzelmileg analfabétának kezdesz, akkor meg kell enned amit főzöl. (Megjegyzem, nálam meg pont fordítva van: a párom önbizalomhiányos, ebből kifolyólag féltékenységre hajlamos.. nála is meg kell húzni a határt hogy térjen észhez, és működik. Ha nem működne mert a másik egy tuskó, nem hiszem hogy tipródnék vele még sokáig.) de a te életed.

2022. nov. 12. 08:52
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Odáig olvastam, hogy hisztispics*. Ha használta rád ezt a szót, akkor most azonnal szakíts. De ha csak a hisztist, akkor is. Becsüljea véleménye,d ha probléma van, nem ért egyet, beszélje meg, de ha ezeket a szavakat használta, hagyd ott. Tovább fölösleges olvasni.
2022. nov. 12. 11:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy te se tanultad meg, mi az a szeretet és tisztelet. Magad felé is, és hogy te mikor vagy jól kezelve. Én nem lennék ilyen pasival, szórakozzon mással.
2022. nov. 12. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!