Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Alkohol ? Meddig lehet bírni ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkohol ? Meddig lehet bírni ?

Figyelt kérdés
Azt hiszem tudom hogy amúgy semeddig ….jajj nem tudom de kezdem már nem tolerálni hogy napi 6-8 sört iszik meg… nem jár el, nem csinál “rosszat “ csak itthon munka után ezt megissza ( sajnos )
2022. nov. 8. 22:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Meg nem csinal. Egy ido utan a napi vagy magas szintu alkohol fogyasztasa megvaltoztatja az embert..
2022. nov. 9. 11:12
 12/15 anonim ***** válasza:
10. Esélyes elég jól keres a férje .
2022. nov. 9. 11:13
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

6-8 sör után jó hogy egyáltalán fel bír kelni másnap, hogy bemenjen dolgozni.

Ha lenne szondáztatás belépésnél, lehet kimutatná, a másnaposságról nem is beszélve.

2022. nov. 9. 11:45
 14/15 anonim ***** válasza:

"itthon munka után ezt megissza"

És közben és utána? Csak megy az idő értelmetlenül? Semmi beszélgetés, semmi közös élmény? Alszik? Veszekszik?

Ő meddig fogja bírni?

Neked egy percig sem kell tovább bírni.

2022. nov. 9. 17:08
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok kedves választ ! Nem, nem vetekszik nem kiabál , beszélget velem, kedves , nyugodt ! Őszinte , tudja hogy baj van, beismeri kimondta hogy ő egy alkoholista … nem jár el sehova, csak dolgozni , nem barátokkal indul akárhová … ez függőség kialakult még régebben nála ( gondolom ) …a családi háttér ..stb . Szeretik sokan, soha nem bánt meg senkit, visszahúzódó csendes ember 42 éves. Szeretethiányos volt amikor megismertem …. Igen próbálta már mentesre váltani , nem sikerült . Munkáját elvégzi , felkel reggel. Talán ha betegség lenne az állítaná meg mert attól nagyon fèl …sajnos ez van ! Én Soha nem iszok semmit, dolgozok, normàlisan élünk , normális körülmények közt, soha nem veszekszünk , szóval ez van….csak tudom hogy ez sok és jó lenne segíteni de nem lehet ….
2022. nov. 10. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!