Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az már sok ha 5 hónapos párkapcsinál kiírom adatlapomra h kapcsolatban, esetleg épet töltök fel páromról?
Csak mert ő még mindig nem írta át a régi adatlapjait, nála még az van h egyedülálló, meg ő nem nagyon szokta kiirogatni a dolgokat.
És az jólesik neki ha néha én is keresem, vagy várjam meg míg a pasi keres folyton?
hát szerintem ha annyira figyelne oldalaira, akkor eszébej utna h látom mi van kiírva és fenn akadnék rajta, az oké, hogy nem hirdeti, hogy kapcsiban van, de akkor ne írjon ki semmit, se azt h egyedülálló, se azt h házas stb. Amúgy nem igazán használja az oldalakat, most azért lépett fel mer törölni akarta magát, amúgy meg csak meg akart keresni hogy nyomozzon utánam kicsit, kiváncsi volt hány lapon vagyok fenn, és milyen ismerőseim vannak, szóvá is tette h hét, és abból mind pasi, nem hisztizett, dem intha féltékeny lett volna, pedig előtte én is hónapokkal használtam csak a netet, szal most meg fenn vagyunk és sztem lesegetjük egymást :)
szal visszajelölt isminek, de csak havonta kétszer háromszor lép fel, ha eszébe jut, de atatlapján semmit nem változtatott, szimplán nem szerkeszti. Szal az hogy nincsk iírva semmi, az még oké, nem publikus, de az hogy egyedülállót ír valaki olyan mintha letagadná mi van. Pedig való életbe engem nem tagad le, felvállal, mer jár hozzám, meg én is járok hozzájuk, és a haverjaival is szoktunk lógni, ő hív mindig h akkor együtt menjünk, nélkülem ritkán megy, vagy inkább lemondja csakhogy velem legyen :)
mer hüle vagy, aki nem vállalja fel a párját
az ilyenekben nem lehet megbízni, akkor inkább ne írj ki semmit és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!