Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
A párommal 3 éve vagyunk együtt. Megbeszéltük, hogy nem nagyon követgetünk be lányokat fiúkat instán, mert mindkettőnket zavar. A kapcsolatunk 1 évében, volt olyan, hogy naponta 2 csajt is bekövetett. Kissebb veszekedés árán befejezte, mert nem esett jól le ment teljesen az önbizalmam, és fordított esetben ő ki akadt volna.. na de most 3 év után, megint elkezdte minden nap bekövet 1/2 csajt és nem esik jól, nem látom értelmét ha velem van minek kell ennyi csajt bekövetni, egy szingli fiú nem követ befele lányokat ilyen gyakran… mondtam neki hogy nem esik jól, azt mondta ez csak egy követés, velem van engem szeret:)) Velem van a probléma, vagy ez másokat is zavarna már? (Egyébként ismerem a lányokat és ő is ismeri őket hát had ne mondjam elég pasifalók, nem kell nekik könyörögni a dologért)2022. nov. 8. 14:31
11/17 A kérdező kommentje:
Még ha be is követ egy két csajt azzal nincs probléma, de ilyen sokat, minden nap..
2022. nov. 8. 15:10
12/17 A kérdező kommentje:
Beteges birtoklási vágy az, hogy csak velem legyen csak velem beszéljen egész nap csak nekem likeoljon, jézusom erről szó sincs. De engem is zavarhat valami, az összes csaj ribkó kb akiket az utóbbi napokban bekövetett..mindenki tudja milyenek, ha már ez sem zavarhat akkor mi? :) már csak az zavarhatja az embert ha megcsalják?:))
2022. nov. 8. 15:13
13/17 anonim válasza:
Cukik ezek a párkapcsolatban élő ovisok.
14/17 A kérdező kommentje:
Sajnos látom sokan nem értik meg, hogy itt a kölcsönös tiszteletről próbáltam beszélni 😊 Sajnos az ovit már 20 éve kijártam :)
2022. nov. 8. 15:28
15/17 anonim válasza:
Az a baj hogy megegyeztek, tök mindegy hogy miben, lefektettetek egy szabályt, és b**sza betartani, ergo nem tisztel.
Engem is zavarna, amúgy.. nem kell álszenteskedni, mind tudjuk a pasik jóó** része vagy arra használja az instát hogy kiürítse a hm- tárát”
Vagy ismerkedésre.
16/17 A kérdező kommentje:
15. Köszönöm. Végre valaki értette miről próbálok beszélni.. a tiszteletről.. megbeszéltük es cseszik bele, én tartom magam hozzá mindigis tartottam, mert nekem nem kell más. Már nem is merem említeni neki, hogy tudja hogy zavar, mire jó ez.. mert egyből én lennék a hibás
2022. nov. 8. 15:41
17/17 anonim válasza:
Megbeszéltétek már x alkalommal, nem érdekli. Nem muszáj ám vele lenni… most csak ez, aztán mi lesz ha megcsal, mert ő megteheti?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!