Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az életben is lenne toplista, hanyadik helyen állnál?
Most a második helyen.
De amúgy a dobogó 3. helyéről nem csúsznék le, ha az utóbbi időszakomat nézem, bármennyire is kemény volt (szakítás).
Kb 1 hónap után elkezdtem összeszedni magam, mert nem láttam értelmét annak, hogy magamba roskadva síránkozzak azon, hogy így alakult az életem. Egyenesbe jöttem. Vettem egy lakást,elkezdtem egyenesbe jönni, újra aktívan sportolok, elkezdtem randizgatni azóta. Most sokkal jobb az életem, mint pár hónappal ezelőtt.
Azért nem az első helyet írtam, mert ahhoz úgy érzem kellene egy barátnő, akivel élvezhetem mindezt.
32F
Google maps szerint a felső 10%-ba (true story)
De egyébként is
Amúgy köszönöm a kérdezőnek, mert most egy számvetést tudtam csinálni, hogy hol is tartok.
Igaz még nem értem a végére, de így végig gondolva, jó úton haladok.
Gyerekek! Mindig csak előre! Ne hagyjátok elzülleni magatokat! Ne a rosszat lássátok csak, hanem hogy honnan kell elindulni!
2-es voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!