Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez másnak is intő jel lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez másnak is intő jel lenne?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel együtt élünk már fél éve, most viszont elutazott 1 hétre külföldre munka miatt. Visszajött, és 2 együtt töltött óra után mondta, hogy akkor most megy egy kicsit festeni és zenét hallgatni (ez a hobbija, kikapcsolja). Ez engem eléggé szíven ütött, hogy egy hét távollét után neki elég volt 1-2 óra belőlem, máris megy olyat csinálni, amit egyedül kell. Mindezt úgy, hogy holnap este utazik haza szüleihez 2 napra.
2022. nov. 6. 21:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%

Magad is megválaszoltad a kérdésben: ez a hobbija, kikapcsolja. Pontosan erre való a hobbi, hogy amikor hulla fáradt vagy figyelni bárki másra magadon kívül, akkor totálisan kikapcsoljon.

Megértem, hogy nem esik jól, hisz nyilván már nagyon hiányzott, de próbáld meg nem felfújni a dolgot, csak mondjad neki, hogy ha majd egy kicsit töltődött, azért majd szeretnél még vele időt tölteni. Intő jelnek meg végképp nem mondanám.

2022. nov. 7. 01:38
 12/18 anonim ***** válasza:
25%

Igen engem rohadtul zavarna és jogosan. Oké, hogy énidő, de azt majd akkor, ha veled is eltöltött egy kicsit több időt, mint egy két óra. Ez a megyek festeni akkor oké, ha együtt voltatok egész nap aztán most kicsit ezt csinálná. De nem úgy, hogy nem láttátok egymást egy hete és utána se lesztek együtt két napig.

Volt amúgy ilyen exem, eleve keveset találkoztunk, majd elment Balatonra, de nem úgy, hogy pl július 1. És 7. Között, hanem ilyen "nem tudom mikor indulunk meg meddig maradunk", mert a haverja nyaralójába mentek. Amikor végre megbeszélték is csúszott egy nappal. Az egy dolog, hogy szinte semmit nem beszéltünk, mert napközben strandolt éjszaka meg ivott és bulizott (másfél hétig minden egyes nap), de amikor végre hazajött, akkor estére ugyanazokat a haverjait áthívta sütögetni, mehettem én is, mondtam is neki, hogy de így nem is leszünk kettesben. Mondta, hogy de igen majd másnap. Erre másnap kérdezi délelőtt, hogy mikor megyek haza, mert ő biztosan ugyanazokkal a haverjaival lesz ma. De nem beszélték meg, csak ő úgy állítja, hogy biztos ez lesz... Aztán kiderült később, hogy nem is szeret kettesben lenni velem már egy jó ideje :) Vége lett.

2022. nov. 7. 10:53
 13/18 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem semmi gond ezzel, ha utazás után melletted a hobbijával is szeretne időt tölteni.

Ha téged zavar szépen beszélgess vele erről, ne támadd le, és még ugyis ott a másnapotok az esti utazásig

2022. nov. 7. 12:31
 14/18 anonim ***** válasza:
49%

Egyszer majd mindenki rájön, hogy nagyon nem jó egymáson lógni, vagy egymás se..ében lenni.Anno a párom így fojtott meg szinte, és örültem,amikor vége lett.

Énidő kell mindenkinek, anélkül meg lehet kattanni !

2022. nov. 7. 13:02
 15/18 anonim ***** válasza:
49%
Hát ha én egy hétig nem látom életem szerelmét és végre újra vele lehetek és tudom előre, hogy csak egy rövid időre, mert újra elutazom, akkor nekem rohadtul nem énidő kell, hanem a szerelmem. Akkor majd énidőzök másnap, vagy lefekvés előtt. Engem is fojtottak már meg, de akkor nem voltam szerelmes. Ha szerelmes vagyok, akkor szeretek minél több időt a párommal lenni. Énidő így is van mindennap, mert az is fontos, de nekem nem a hobbim az elsődleges, ha egy hete nem láthattam a páromat.
2022. nov. 7. 13:11
 16/18 anonim ***** válasza:
93%
Hallgass a megérzéseidre! Az idő mindig ezt igazolja.
2022. nov. 7. 13:44
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ha nincs énidőm, akkor a párom irritál. És nem azért, mert nem szeretem eléggé, Júlia magazinosok, hanem mert le vagyok merülve.

Anyukám hazajött munkából, mindig beült a kádba fél órára, utána jókedvűen foglalkozott velünk. Egy csomószor olvasni ezen az oldalon is, hogy valakivel kiabál a szülője, párja, és sokszor az a válasz, hogy "szeret, csak fáradt/stresszes/ideges". Ha mindenkinek engedélyezve lenne a mentális pihenés, nem kiabálnánk ennyit egymással.

2022. nov. 7. 14:18
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Jól megdugták miközben távol volt
2022. nov. 8. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!