Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez másnak is intő jel lenne?
Magad is megválaszoltad a kérdésben: ez a hobbija, kikapcsolja. Pontosan erre való a hobbi, hogy amikor hulla fáradt vagy figyelni bárki másra magadon kívül, akkor totálisan kikapcsoljon.
Megértem, hogy nem esik jól, hisz nyilván már nagyon hiányzott, de próbáld meg nem felfújni a dolgot, csak mondjad neki, hogy ha majd egy kicsit töltődött, azért majd szeretnél még vele időt tölteni. Intő jelnek meg végképp nem mondanám.
Igen engem rohadtul zavarna és jogosan. Oké, hogy énidő, de azt majd akkor, ha veled is eltöltött egy kicsit több időt, mint egy két óra. Ez a megyek festeni akkor oké, ha együtt voltatok egész nap aztán most kicsit ezt csinálná. De nem úgy, hogy nem láttátok egymást egy hete és utána se lesztek együtt két napig.
Volt amúgy ilyen exem, eleve keveset találkoztunk, majd elment Balatonra, de nem úgy, hogy pl július 1. És 7. Között, hanem ilyen "nem tudom mikor indulunk meg meddig maradunk", mert a haverja nyaralójába mentek. Amikor végre megbeszélték is csúszott egy nappal. Az egy dolog, hogy szinte semmit nem beszéltünk, mert napközben strandolt éjszaka meg ivott és bulizott (másfél hétig minden egyes nap), de amikor végre hazajött, akkor estére ugyanazokat a haverjait áthívta sütögetni, mehettem én is, mondtam is neki, hogy de így nem is leszünk kettesben. Mondta, hogy de igen majd másnap. Erre másnap kérdezi délelőtt, hogy mikor megyek haza, mert ő biztosan ugyanazokkal a haverjaival lesz ma. De nem beszélték meg, csak ő úgy állítja, hogy biztos ez lesz... Aztán kiderült később, hogy nem is szeret kettesben lenni velem már egy jó ideje :) Vége lett.
Szerintem semmi gond ezzel, ha utazás után melletted a hobbijával is szeretne időt tölteni.
Ha téged zavar szépen beszélgess vele erről, ne támadd le, és még ugyis ott a másnapotok az esti utazásig
Egyszer majd mindenki rájön, hogy nagyon nem jó egymáson lógni, vagy egymás se..ében lenni.Anno a párom így fojtott meg szinte, és örültem,amikor vége lett.
Énidő kell mindenkinek, anélkül meg lehet kattanni !
Nekem ha nincs énidőm, akkor a párom irritál. És nem azért, mert nem szeretem eléggé, Júlia magazinosok, hanem mert le vagyok merülve.
Anyukám hazajött munkából, mindig beült a kádba fél órára, utána jókedvűen foglalkozott velünk. Egy csomószor olvasni ezen az oldalon is, hogy valakivel kiabál a szülője, párja, és sokszor az a válasz, hogy "szeret, csak fáradt/stresszes/ideges". Ha mindenkinek engedélyezve lenne a mentális pihenés, nem kiabálnánk ennyit egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!