Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan van kiakadva a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan van kiakadva a barátnőm, ha likeolom a nő ismerőseim képeit?

Figyelt kérdés
Kb majdnem mindenkiét szoktam, nekem ebben nincs semmi.
2022. nov. 4. 14:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős akkor oké, de ha random ilyen aluloltozott Instagram prostikat, az szerintem eszméletlen gaz. Szerencsére egyik párom sem volt ennyire kreten.
2022. nov. 4. 15:54
 12/21 anonim ***** válasza:
79%
Ha nincs benne semmi, abban sincs semmi, ha abbahagyod, ha a barátnődnek ez rossz.
2022. nov. 4. 15:58
 13/21 anonim ***** válasza:
79%

Itt van ez a lájkolgatás téma, a kérdező barátnőjét zavarja. Mást meg más zavar. Emberek vagyunk, nem vagyunk egyformák. Más a határ mindenkinek. Ez nem hülyeség, nem gáz, hanem egész egyszerűen így van.

Te úgy nyilatkozol, hogy "nincs benne semmi", akkor miért nehéz abbahagyni?

2022. nov. 4. 16:00
 14/21 anonim ***** válasza:
75%

Egyetértek az utolsó kettővel. Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más az ingerküszöbe, az önbizalma stb.. mindenhol megy ez a lájkolgatás jobbra ballra, naponta tobb tíz vagy száz képet lájkolnak egyesek. De minek? Én szinte sosem lájkolok semmit, ha tetszik ha nem. Láttam, szép, ennyi. Akik kapják a lájkot úgysem tartják számon, hogy te lájkoltál e valamit vagy nem. Ráadásul szerinted ennek nincs jelentősége. Akkor miért nem inkább a barátnőd érzéseivel foglalkozol a semmit sem jelentő lájkok helyett? Lehet, hogy gyengébb az önbizalma vagy ilyesmi ..de ő ilyen. Fogadd el ha szereted és ne tégy olyat ami neked allitolag semmit nem jelent viszont neki rosszul esik. Amúgyis ez a lájkolgatás egy hülyeség, mindneki kirak minden sz@rt mindenhová és mindenki küldi a sok lájkot.. értelme nulla.

Hidd el a sok ismerős el lesz a lájkod nélkül, valszeg fel sem tűnik nekik, hogy Te nem lájkoltál. Viszont a barátnőd nem biztos, hogy el lesz ha folytatod. Lehet, hogy pont ezért nem hagy el de lehet ez is egy szög a sok közül a kapcsolat koporsójába. Aztán eső után köpönyeg..

2022. nov. 4. 16:37
 15/21 anonim ***** válasza:
28%
attol fugg hany evesek vagytok, 30-on tul csak hisztigepnek hivnam
2022. nov. 4. 16:39
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Ha olyan képeket lájkolsz, ahol az ismerős nő szexis én mutogatja magát az más, mintha olyat, ahol épp egy szülinapot ünnepel valaki a szüleivel.
2022. nov. 4. 18:49
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez megint az a kategória, hogy kinek mi fér bele egy kapcsolatba. Az elején kell tisztázni, nem később besértődni a másik elvárásain vagy szokásain.

Ha mindentkirakós, bögyös ismerősök képeit előnyben részesítené egyéb témájú posztokkal szemben, akkor én is kiakadnék.

2022. nov. 6. 16:28
 18/21 anonim ***** válasza:
71%
Tényleg nem értem, hogyha a párod életed szerelme és őt zavarja valami, akkor miért csinálod? Milyen kényszert érzel, hogy megnyomd a like gombot? Egyébként ismerősök képét szerintem nem olyan gáz, bár nekem sem esne jól, én sem teszem, de ha szexi képeket szívezel esetleg, akkor hidd el, sokan, akik meglátják elkezdik a barátnődben keresni a hibát, hogy mit nem adhat meg neked... Úgyhogy óvatosan ezzel, vagy legyél szingli és azt lájkolsz, akit akarsz.
2022. nov. 6. 20:29
 19/21 NTBS ***** válasza:
100%
Részben. Lehetne annyi eszed, hogy ha őt zavarja, nem csinálod.
2022. nov. 7. 07:52
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Némelyik olyan képeket rak ki, amelyiken még a csecse is kint van. Ha valaki olyan képeket lájkol és barátnője van, akkor az szerintem jogosan zavarja a barátnőjét.

Aki meg kiteszi a képet röhög a markába, hogy na ennek is barátnője van azt az én csecsemet lájkolgassa. Ez a barátnő felé is egy tiszteletlenség. Nincs ebbe semmi, mégse tudod abbahagyni. Meg kell neki mondani, hogy figyelj nem érdekel, hogy zavar, én ilyen vagyok, lájkolok. A csaj meg majd azt mondja akkor b+ azt lelép. Nehogy már ne lehessen ezt abbahagyni. Nem lehet így hozzá állni egy kapcsolatban a másik emberhez, hogy engem nem zavar, nekem ebben nincs semmi. Ez a nem törődöm hozzáállás zavarja a barátnődet, hogy jelzi feléd zavarja, te meg rá se bagózol.

2022. nov. 7. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!