Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt szakított, megérdemeltem?
Figyelt kérdés
A barátommal 8 hónapig vagyunk/voltunk együtt. Az elején leszögezte, hogy nem szereti a cigiző lányokat, és hát én cigizek, nem sokat, napi 2 szál csak, viszont előtte soha nem gyújtok rá, és akár ha elmegyünk valahova több napra akkor sem gyújtok rá, és még titokban sem, csak akkor szoktam mikor itthon vagyok vagy épp barátnőmmel. És ez is zavarja már, azt mondja, hogy semmibe vettem a kérését, de én megmondtam, hogy amikor egyedül vagyok és nem vele akkor miért baj ha cigizek? Ezért aztán kiverte nekem a díszhisztit, majd úgy váltunk el este, hogy ma megmondja, hogy akarja-e folytatni a kapcsolatot. Azóta nem jelentkezett.. megértem őt, és oké, de ne akarjon megváltoztatni, ha én lerakom a cigit akár több napra, hogy ne zavarja őt, akkor fogadja el, hogy otthon elszívok 1 szállal. A kérdésem, hogy mennyiben van igaza, és hogy akkor végül is szakított?2010. szept. 28. 16:56
21/31 anonim válasza:
hát már nemazért neharagudj meg de nevetséges egy pasid van miköze hozzá? 19éves vagy te döntöd el hogy mit akarsz csinálni, főleg hogy napi két szál én csak gratulálni tudok! 16vagyok és egy doboz max két napig tart ki... és 8hónap után ilyen hülyeségért akarna Ő dobni TÉGED ez nevetséges kajak dobd ki te a kis hisztist:D ha neki ennyit ér 8hónap hogy fennakad 2szál cigin akkor kapja be:D
22/31 anonim válasza:
Nincs igaza. Saját döntésed, hogy mit csinálsz, nincs semmilyen joga beleszólni az ilyen személyes kérdésekbe. Kerüld az ilyen figurákat. Nyálasszájúak
23/31 anonim válasza:
Azoknak akik szerint semmi köze hozzá: más kábítószer (fű, kokain, heroin) esetében se lenne köze hozzá? Játékfüggőség esetén? Alkoholizmus esetén? Hm?
24/31 anonim válasza:
Arra gondolt amire én gondolnék ha cigis barátnőm lenne akit szeretnék, hogyha esetleg sokáig együtt maradunk, nekem kell végignéznem ahogy tüdőrákban szenved fél évet halála előtt 50-60 éves korában.
25/31 anonim válasza:
A válasz írója 0%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:42
Az azért meglátszik, hogy 16 éves vagy csak.
26/31 orsybaba88 válasza:
én 22 vagyok, de soha nem kényszeríteném rá másra az AKARATOMAT.
a cigi elég megszokott dolog, nem olyan mint a drog v a gépezés. Szerintem már csak indokot keresett h szakíthasson, vagy át kell gondolnia a dolgokat.
természetes, hogy változik az ember, de miért kéne KÉNYSZERÍTENI azt, akit szeretünk?
az a lényeg, h elfogadjuk olyannak, amilyen és a hibáival együtt szeretjük, nem???
a pasid egy nagy bunkó, ne békülj ki vele!!!!44
27/31 anonim válasza:
Ha így ismert meg, az ő baja.
28/31 anonim válasza:
Dohányosok - nem dohányosok vita végére beszúrom hogy napi 5 szál alatt a dohányzás nem tekinthető károsnak.Amúgy a nikotin csodaszer,mert az egyetlen ami képes ha kell élénkíteni és ha kell nyugtatni,ilyen nincs a földön több.
29/31 anonim válasza:
Nem tekinthető károsnak? :D:D:D Cuppanj rá a kocsid kipufogójára, szívjál pár slukkot! Kb ugyanannyira nem káros, mint napi 5 szál alatti cigiszívás! Ekkora baromságot rég olvastam (bár itt nem olyan ritka)!
30/31 anonim válasza:
Ez a probléma nálam is elöjött,csak forditott esetben engem is zavart a mániája napi 1-1,5doboz cigi,kibe futkosott a lakásban,kiviseli ezt el,ez miatt is lett vége a kapcsolatunknak,fontosabb volt neki a cigi bárminél,és az a havi 20ezer ft,másra is sporolhatna az ember!De ez még akkor is rosszabb mint ha valaki,naponta esetleg 10szálat szivna el,azt még én is könnyebben elviselném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!