Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Emiatt szakított, megérdemeltem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt szakított, megérdemeltem?

Figyelt kérdés
A barátommal 8 hónapig vagyunk/voltunk együtt. Az elején leszögezte, hogy nem szereti a cigiző lányokat, és hát én cigizek, nem sokat, napi 2 szál csak, viszont előtte soha nem gyújtok rá, és akár ha elmegyünk valahova több napra akkor sem gyújtok rá, és még titokban sem, csak akkor szoktam mikor itthon vagyok vagy épp barátnőmmel. És ez is zavarja már, azt mondja, hogy semmibe vettem a kérését, de én megmondtam, hogy amikor egyedül vagyok és nem vele akkor miért baj ha cigizek? Ezért aztán kiverte nekem a díszhisztit, majd úgy váltunk el este, hogy ma megmondja, hogy akarja-e folytatni a kapcsolatot. Azóta nem jelentkezett.. megértem őt, és oké, de ne akarjon megváltoztatni, ha én lerakom a cigit akár több napra, hogy ne zavarja őt, akkor fogadja el, hogy otthon elszívok 1 szállal. A kérdésem, hogy mennyiben van igaza, és hogy akkor végül is szakított?
2010. szept. 28. 16:56
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
pff.... nem is értem miért jött veled össze ha nem szereti ha egy lány cigizik....-.-' de am abban igazat adok neki h ne cigiz most mi értelme van??? most ezzel nagyobbnak tünsz/tüntél vagy ezzel menözöl/menöztél??? vagy mi??? xD
2010. szept. 28. 17:11
 12/31 anonim ***** válasza:
pf, előző válaszoló, szánalmas vagy ezzel a tipikus "nagyobbnak tűnsz? menőnek hiszed magad?" szöveggel. miért kell beleszólni mit csinál a másik
2010. szept. 28. 17:15
 13/31 A kérdező kommentje:
Én vagyok a magam Ura, nem igaz? Akkor meg? És sosem éreztem magam menőbbnek, mivel a társaságomba majdnem mindenki cigizik, és így tökéletes számomra, és mi az a 2 szál naponta?
2010. szept. 28. 17:18
 14/31 anonim ***** válasza:

"nem is értem miért jött veled össze ha nem szereti ha egy lány cigizik"

A kérdező miért jött össze vele, ha tudta, hogy a srác nem szereti a dohányosokat?

2010. szept. 28. 17:19
 15/31 A kérdező kommentje:
Mikor megismerkedtünk már akkor cigiztem és ő jól tudta, hogy cigizek, sőt mikor már 2 hónapja együtt voltunk, akkor még rá is gyújtottam előtte, kb. 4 hónapnál járhattunk, mikor kijelentette, hogy mikor vele vagyok ne cigizzek! és oké elfogadtam, de most nem rég találta, ki hogy most már sehogy se cigizzek, amit már nem tudok lenyelni, mert azt utálom a legjobban, ha megmondják mit csináljak. Jó kérdés, hogy akkor így miért jött össze velem..még nem szakítottunk teljesen, én még szeretem, de már így ezek után, nem tudom milyen lenne a folytatás.
2010. szept. 28. 17:22
 16/31 anonim ***** válasza:

Hát, napi 2 szálért én se vertem ki soha a hisztit a páromnak, annak ellenére, hogy én sem szeretem a cigiseket. (Mondjuk nálam elég heves reakciót okoz a cigifüst)

Én is azt támogatom, hogy tedd le örökre, de ha nem, akkor a napi 2 szál szerintem még elég humánus...

2010. szept. 28. 17:23
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, hogy napi 2 szálat szívsz, vagy 2 dobozt, és akkor, amikor vele vagy, vagy egyedül. Attól még büdös vagy. Te nem érzed magadon, de az érzi a ruhádon, a bőrödön, a szádon, aki nem dohányzik. És egy büdös, cigiszagű lánynál nincs visszataszítóbb. Megértem a barátodat, mert valószínűleg kedvel téged, kedves lehetsz, aranyos, akár még szép is. De sajnos büdös, és az is maradsz, amíg dohányzol.
2010. szept. 28. 17:25
 18/31 anonim ***** válasza:

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:25

ott a pont.

Akkor kedves kérdező, elmesélek egy történetet, hátha.

Három évig voltam együtt a lánnyal, nagy szerelem volt. Amikor megismerkedtünk dohányzott és már aznap megtudta, hogy én nem szeretem a cigit. Összejöttünk és ő szeretett annyira, hogy pár hónapon belül teljesen letegye. Jött másfél évnyi szép kapcsolat, aztán elkezdett újra cigizni, először csak egy-két szálat bulikban, aztán egyre többet, végül előttem is. Ekkor tudtam már, hogy vége a kapcsolatnak - nem a cigi miatt, hanem mert már nem érdekli hogyan érzek. Igazam is lett.

Lehet mondani, hogy én nem tiszteltem az ő cigizési szokását. De nagyon álszent dolog egyenlőnek beállítani a kettőt, mert a ciginek csak hátrányai vannak - jól szagolható és látható hátrányai, míg ha valaki nem cigizik attól nem lesz rosszabb a párjának. Persze a mai világban ez menő dolog, a dohányzás. Jó szöveg a "bármikor leteszem ha akarom", mert pont ez a függés: nem akarod. Van haverom aki tíz éve mondja ezt. "leteszem, ha akarom, csak még nem akarom most". Aham. Motiváció nélkül nem megy, a legjobb motiváló erő pedig a szerelem. Ha erre nem vagy hajlandó egy kapcsolatért, akkor felesleges együtt lenni a fiúval.

2010. szept. 28. 17:35
 19/31 anonim ***** válasza:

elösször is +1 az előtem állonak

másodszor mielőtt még jönnek a nyalóka kommentek hogy neked van igazad ha szeret elviselné...akkor gondolj bele

megkért téged ezek szerint te SEMENYIRE NEM SZERETED mert az 1 dolog hogy előte nem de sunyiban a háta mögött még SZÍVOD az meg már az ultra gáz kategória hogy ezt megismondja neked és te még AKKOR SEM változtatsz-.-''

tedd fel magadnak a kérdést MEIK ÉR TÖBBET? a CIGI vagy a PASID? ha ellenben még erősködsz a cigi mellet remélem a pasid minél előbb kivág.

18/f

2010. szept. 28. 17:37
 20/31 anonim ***** válasza:

Hát azt nem értem, hogy emiatt mért akar szakítani veled. Én 20 éves lány létemre nem dohányzom, nem szeretem, sőt kifejezetten utálom, de elég sok dohányos pasim volt. Sose tiltottam meg nekik, de ők mindig kitalálták, hogy akkor ez remek lehetőség arra, hogy leszokjanak a cigiről, mert már van rá okuk. Persze én ennek mindig örültem, eleinte. Aztán persze a szakításnál mindig az volt, hogy én erőszakoltam ki belőlük az egészet, és én szabályoztam be őket, holott volt amelyiknek én vettem 1 drága cigit szülinapjára, vagy én szóltam, hogy gyújtson rá, mert látom, hogy rosszul van =) Én a helyedben elgondolkoznék, hogy nem tettél-e hasonló kijelentést, vagy utalást párodnak. Ha igen, akkor joggal várja el tőled, hogy letedd. Büdösnek, igen, büdös, nem kicsit, napi 1 szálat is érezni lehet az illetőn, hiába eszik és mos fogat akár óránként. Beleivódik minden porcikájába, amit nem tud lemosni, bárhogy próbálja. Ha az ember szereti a másikat akkor tolerálja ezt bizonyos szinten, ha a másik tiszteletben tartja azt, hogy nem gyújt rá a másik előtt, vagy legalábbis 1 kicsit visszább fogja. Ha a jelenlegi szintből egyikőtök se tud letenni, akkor byebye.

(Bocsi a litániáért=))

2010. szept. 28. 17:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!