Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért erőlteti a szexet?
Hiába férfi vagyok, nekem kell a lelki része is a szexhez. Mondtam neki h lelkileg nem vagyok jól, ezért nem is kívánom.
Ő viszont már gyerekben gondolkodik. Minden este jön h szexeljünk, és nem veszi észre h most nem erre lenne most szükségem.
34f
Srácok xD
Ezek a válaszok xD
Szívecském, kedves kérdező… vagy leültök ezt megbeszélni vagy nem… de itt az a legnagyobb kérdés, hogy szereted-e ezt a nőt? Ha igen, miért nem akarsz még vele családot alapítani? Kommunikáció a lényeg, ha pedig nem érti meg, hogy nem egy az étvágyatok sem az életcélotok, akkor pedig nincs más hátra, mint előre. Nem vedd el tőle azt az időt, amit anyaságra szeretne szentelni, se magadtól, amit a megfelelő partnerre tudnál szentelni :)
12
Gyere át a haveromhoz, minden este meghág téged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!